28 август 2013 г.

Card Mania празнува рожден ден

Днес съм тук с една малко позакъсняла публикация. Поводът за създаването и е отминалия рожден ден на Card Mania Challenges. Тази една година от създаването му до днес, отмина наистина много бързо, а приятелствата и познаствата, които създадохме са наистина безценни. По повод рождения ден, всички членове на дизайн тима, решихме да подарим по една картичка на вас, нашите последователи. Моят избор се спря на Ади Янкова, по-известна в блогосредите като Hristovica.

Нейната картичката направих с един печат, който харесвам много отдавна. Откакто през миналата година открих света на дигиталните печати, мога смело да кажа, че спрях да купувам гумени такива. Компромис направих само и единствено за печатите на Stamping Bella от серията Uptown Girls. Много харесвам тънките и дълги крайници на момичетата, приличат ми на излезли от корицата на списание. Много често печатите са придружени и от забавни послания. И така, въоръжена с новия печат и с огромна доза желание се заех да направя картичка за Ади. Нещата се случиха лесно и приятно, в синхрон с позитивизма на самата Ади. Ето и картичката:


Знаете, че обичам големи картинки. Основното ми притеснение при гумените печати е именно техния размер, но в този случай всичко надмина очакванията ми в положителна насока:






-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26 август 2013 г.

Party Wagon

Отново е понеделник и отново е време за предизвикателства. Нози път в Card Mania темата е "Ribbon/Панделка" - колкото лесна, толкова и приятна. Освен от редовния ни спонсор "Хобисимо", този път награди ще има и от Digital Delights.

Картичката, която направих за днешното предизвикателство трябваше да е цветна, по детски месела и забавна. За това избрах Penelope's Party Wagon на Мо. Добавих няколко цветчета, малък надпис и задължителната панделка (сложих дори цели две). Ето какво се получи:





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 август 2013 г.

Победители в августувския Blog Hop

 
Здравейте, приятели! Днес влизам тук, самоза да ви уведомя, че имаме победители в августовския Blog Hop в Mo's Dream Team, като този път честта за избор се падна на мен и Anneke. И за да не ви държа в напрежение, победителите са

и
 
Честито на момичета! Благодаря на всички за коментарите и ако не сте спечелили този път, не се тревожете, опитайте през следващия месец! 

15 август 2013 г.

Тиква?

Време е за нашия августовски Blog Hop. В този ден, целият екип от Mo's Dream Team се събрахме заедно и направихме по един специален проект, с който бихме искали да ви вдъхновим.



Темата този месец е "Плод", а наш домакин е Jak, така че мястото, от където започва днешния Blog Hop е нейния блог. Щом вече сте тук, значи сте дошли от блога на Alice. 
This months theme is "Fruit" and Jak is our host so that is where the hopping starts. You should have come here from Alice.
А сега искам да ви разкажа за моята картичка. Когато разбрах темата на днешния Hop, знаех съвсем точно кой печат ще оцветя. Fall Fairy Jesen е един от най-любимите ми печати на Мо. На него има два мои любими обекта, невероятния сладур и тиквата, изключително харесвам и двамата. Въпреки, че не обичам да ям тиква (крем-супата е изключение), това изобщо не ми пречи да я харесвам визуално. Дори много. И не на последно място, целият печат носи силен есенен привкус, а есента, както знаете е любимият ми сезон. Първоначално мислех да сложа на картичката много, различни по размер дървени копченца, но после реших, че няколко есенни листеца, в комбинация с поизсъхнали есенни плодчета и цвят на тиква е по-добре. Ето вижте я:


Изключителни сладури (Jesen и тиквата), оцветяването им ми достави истинско удоволствие:


Надявам да съм успяла да накарам лилиума поне малко да прилича на тиквен цвят:



А сега, след мен, трябва да посетите и блога на Александра, която ви е приготвила нещо наистина прекрасно.

Next up is Alexandra and she has made something wonderful to show you. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------




14 август 2013 г.

Под дъжда

Днес искам да ви покажа една картичка, картинката на която имам желание да оцветя много отдавна. Толкова много я харесвам, че реших да не слагам почти никаква друга декорация, а да оставя картинката като много ярък визуален център.


Оригиналното наименование на печата е Duck Day, а удоволстивето от дъжда е видимо, нали:



01 09 10