22 юни 2016 г.

Лалета

След като повече от месец не бях оцветявала, реших, че искам да извадя моливите. Избрах един нов печат на Мо - More Tulips и забавлението започна... Ето какво се получи:




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


9 юни 2016 г.

Пътешественици

Откакто водя този блог, нямам месец само с две публикации, както беше през май тази година. Но имам много извинителна причина, по-скоро няколко причини, ако трябва да съм точна. За всеки, който има дете в 7-ми или в 12-ти клас е ясно какво е напрежението около матурите, при мен, за да е удоволствието пълно - дъщерите ми са точно в тези два класа. Единствената причина, поради която спасих психиката си през този кошмарен месец, беше организацията на абитуриентското парти на голямата ми дъщеря. При това не какво да е парти, а тройно - съвместно с най-добрата ѝ приятелка и дуетна половинка (в синхронното плуване) и синът на моята най-добра приятелка, с когото дъщеря ми е заедно от бебе. Когато коментирахме с другите майки каква да е темата на партито, единодушно решихме, че общото между трите деца е, че си заминават от Варна, кой в София, кой някъде другаде, вземат куфарите и тръгват. Съвсем естествено се прокрадна идеята за travel party, символиката в тази тема много ни допадна. И подготовката започна...

Обмислянето и набавянето на част от декорацията отне около 2 месеца. Толкова отдавна направих поканите, че чак забравих да ги снимам. Ето това е дигитализиран вариант на начина, по който изглеждаха:


Указателните табели:


Какво би било едно travel party без нотка интернационалност? В нашият случай - 50 метра флагчета (купени, не съм толкова луда да ги шия):



И балони...




... и стари куфари и карти, естествено...




 Направих кутия за пожелания:




Кетърингът беше страхотен :)





И не на последно място, тематичната торта...



И понеже имам едно дадено обещание за снимка на тримата абитуриенти, ето това са нашите порастнали пътешественици:

Патриция, Валентин и Моника

Снимки: Maryana Dimitrova

01 09 10