5 юни 2012 г.

На път

След романтичното ми настроение от миналата седмица, отново съм настроена по - цветно. Днес имам повод да направя картичка за рожден ден - този път за моята много добра приятелка Вили. Като типичен представител на зодията си, Вили има разностранни интереси - приготвя храна с огромна любов (и много вкусно), разпознава безпогрешно различните видове и реколти вино, обожава да пътува. Широко скроена, винаги усмихната и приветлива, Вили е един специален, много слънчев човек.

Виждали сте вече този печат на Magnolia (нали го оцветявахме заедно), но не знаете, че когато аз го видях за първи път, веднага се сетих за Вили - грабнала куфар в ръка, развяла коси, винаги готова да поеме до близки и далечни дестинации. Съвсем естествено беше за нейната картичка да използвам точно тази Тилда. Ето, какво се получи:


И въпреки, че тази Тилда вече сте я виждали, ето и малко детайли:






Честит рожден ден, Вили! Бъди все така спонтанна и непринудена за радост на всички нас - твоите приятели.

Ще участвам с тази картичка в Забавлятелство Осмо на Мър - Мяу - Всички сме деца.

11 коментара:

  1. Прекрасна е картичката!Липсваше ми с твоите картички!

    ОтговорИзтриване
  2. Приказно очарование :) Едно малко бижу за подарък - повече от уникално и безценно :) Много ми харесаха марките с цветята, но Тилда е страхотна - моите адмирации :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много е сладурска и особено много ми допадат допълващите елементи и пощенската картичка! Да е жива и здрава рожденичката и все така да готви вкусно и да пътешества!

    ОтговорИзтриване
  4. Картичката е е много тематична и много красива! Носи любимият ми ретро дух;-)

    ОтговорИзтриване
  5. Ле-ле! Представям си рожденичката в какъв възторг е изпаднала, виждайки тази красота! А описанието, което даваш за нея е истински отразено в тази картичка! Браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Вили, приказна е! Тази Тилда е такава сладурана, а и аз като един заклет пътешественик, веднага ми се прииска картичката да е за мен! :-) Сигурна съм, че получателката и ще бъде безумно щастлива! :-) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива картичка..И Тилда е прекрасна отново..
    Със сигурност дамата за която е предназначена , ще е много щастлива.. Харесвам усета ти към съчетаването на цветовете и перфекционзма в картичките ти..Страхотни са!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна картичка ! Марките, печатчетата и вобще всичко се е получило страхотно. Много ми харесва идеята ти да декорираш картичките и отвътре, много красиви и завършени са така :-)

    ОтговорИзтриване
  9. Вили, страхотна картичка :)Голяма сладурана е тази Тилда - много чаровно печатче, оцветено съвършенно :)

    ОтговорИзтриване
  10. Еха - страхотна картичка! И няма нищо по- хубаво от това да направиш картичка за човека, за който първо ти е напомнило печатчето - на мен ми се струва супер мило :-)

    Оцветяването ти е страхотно, а този синьо-лилав акцент е много приятен!

    Благодаря, че се Забавлява с нас!

    ОтговорИзтриване
  11. Голяма сладурана си направила! Пък и урокът за оцветяването е много добър! Винаги има какво да се научи от теб!

    ОтговорИзтриване

01 09 10