27 юни 2012 г.

Тефтер за мен

Обичам пътешествията, ретро обзавеждането, стиловете "Ар Нуво" и "Ар Деко", френската кухня и много други неща. Много са и нещата, които привличат вниманието ми и ме вдъхновяват. Особено, когато пътувам - емоциите, ароматите, атмосферата. Ако не ги запиша или отбележа по друг начин тези чувства (дори и при наличието на купища снимки), с течение на времето постепенно се забравят и изгубват.

В една от предните публикации, обстойно обясних защо харесвам блокчетата на Graphic 45. Харесвам ги толкова много, че реших да направя тефтер за мен, целия с хартии от техните блокчета. Те са много цветни, много ярки, ненужно е върху тях да се трупат елементи и декорации. Оставих хартиите такива, каквито са, без да ги режа и комбинирам. добавих и цял раздел с бели листи, за да мога да правя скици. Ето как изглежда моя бележник:


И отзад:


И детайли:



8 коментара:

  1. Поздравления! Страхотен е!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Вили, чуден е, а най-хубавото е, че си е лично за теб ;) Да го изпишеш/изрисуваш бързо и само с хубави и вдъхновяващи неща!

    ОтговорИзтриване
  3. Ехаааа, поредната красота! В това да зарадваш себе си има много чар и тръпка ;)

    ОтговорИзтриване
  4. уникален, свеж и вдъхновяващ! Много обичам тефтери и твоя просто ме замая с чара си. Браво :о)

    ОтговорИзтриване
  5. Каквото и да кажа, няма да е достатъчно! Отвреме навреме не е никак лошо и ние да правим по нещо за себе си. Тефтерът е истинско бижу, а това, че си намерила и място за химикал е просто гениално. Аз имам тенденцията винаги да ги губя! :-) Ще взема и аз да те последвам и скоро да си направя тефтерче :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Уникално е като изпълнение..Винаги съм харесвала наглед простите неща, направени с вкус и мярка..Шапка ти свалям за това,че винаги в твоите проекти се усеща мярката..

    ОтговорИзтриване

01 09 10