29 юни 2012 г.

Експеримент с ... рози

Дълго време, поради една или друга причина отлагах декорирането на картичките ми с 3D цветя. Първоначално си мислех, че ми идват малко в повече и ще стоят леко претрупано. После, не ми се занимаваше с това "да навивам хартийки", не ми идваха никакви идеи с такива цветя и т. н. и т. н. 

Днес изведнъж реших, че 3D цветята всъщност много ми харесват и непременно трябва да си купя шаблон на рози. Ентусиазирана, сдобила се с въпросния шаблон, без никаква идея защо и за кого я правя тази картичка, произведох ето това "нещо":


И детайли:


Ах, тези перлени картони, толкова са трудни за снимане - отразяват хиляди други цветове ...


Всъщност "навиването на лентички" се оказа много приятно занимание! И, merypopins, кажи ми кога е рождения ти ден :) :) :)

13 коментара:

  1. Вили, ти сърце имаш ли :)))
    Толкова нежна и стилна е новата ти картичка.
    И толкова много цветя им в нея /точно както харесвам аз/.
    Малко БИЖУ!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам, имам сърце, та кога ти е рождения ден?

      Изтриване
  2. Prekrasna e Vili :-) Tolkova stilna i syshtevremenno izchistena. Da se izvinq i na teb za pisaneto na latineca, no imam problem s kirilicata na PC -to.

    ОтговорИзтриване
  3. Изключително нежно цветово въздействие!!!Ще се радвам да участваш и в моето предизвикателство,в http://cardsaddicted.blogspot.com/2012/06/122-shabby-chic.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за поканата, ако ми остане време днес или утре, сигурно ще направя нещо.

      Изтриване
  4. Вили, страхотна картичка се е получила, а този блед виолетов (или може би розов) цвят прави розите като истински :-) Не знам за теб, но аз рядко използвам такива рози (сещам се за 2-3 пъти само), защото правят картичката прекалено обемна, а аз обичам, когато подарявам картичка да е в съответстващ на нея плик :-) Естествено, човек винаги може да се измъкне от ситуацията като просто направи кутия, в която да сложи картичката :-) Ще очаквам и други картички с рози щом вече си се сдобила с такъв шаблон :-) Поздрави и хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Диди, всъщност хартията на розите е бяла с перлен виолетов оттенък. На живо изглеждат бледо лилави, точно като на снимката. Всъщност, наистина картичката стана доста обемна - около 1,5 см. дебелина и сега трябва да започна и с изработването на кутийка - отново ново занимание за мен.

      Изтриване
  5. Вили, на 21.декември е рождения и ден... ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за инфото, Ели, има много време до тогава, но ще си го отбележа в новия тефтер, за да не забравя :) :) :)

      Изтриване
  6. Вили, изключително нежна картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Сдържано елегантна, семпла, но безбожно нежна- така я виждам аз ;) Ще чакам да видя кутийката ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасно, нежно, стилно великолепие!

    ОтговорИзтриване
  9. Много ми харесва- великолепно произведение.
    Аз много харесвам картички с рози, но и мен ме притеснява обема..При твоята картичка обаче изглежда много балансирано..И аз като момичетата ще се радвам да видя кутийката..

    ОтговорИзтриване

01 09 10