1 юли 2012 г.

Цветовете на лятото

В средата на месец юни бях поканена да бъда вдъхновителка в Забавлятелство Девето на Мър - Мяу. Темата, която зададоха момичетата беше "Пъстра картичка", асоциирана с хипитата ... и не съвсем (както те се изразиха). По - скоро с тази свобода, която те носят, с цветовете на лятото и дъгата.

Темата веднага ме грабна. Много обичам пъстротата, тя носи в себе си една уникална жизненост, радост и позитивизъм. Хипи движението, асоциирам със свобода, любов и безметежност, но и някаква обреченост от друга страна. В главата ми веднага зазвуча тази песен от "Коса" на Милош Форман, прекрасен филм, една от най-въздействащите гледни точки за хипи движението и войната във Виетнам...

Заех се с изпълнението на задачата с огромен ентусиазъм. Без да му мисля много - много, за няколко часа сътворих това:


И малко детайли:




Желая на всички весел, пъстър и безгрижен месец юли!

7 коментара:

  1. Вили, още като видях днес картичката ти и чаках да я публикуваш, за да те поздравя. Страхотна е! Толкова шарена и пъстра. Дори камъчетата са в синхрон, точно както аз обичам :-) Поздравления, чудесно вдъхновение си ни предложила :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина невероятна! Пъстра, свежа, весела и идейна! Перфектната лятна картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Много цветна и свежа картичка! Страхотно оцветяване!

    ОтговорИзтриване
  4. Много, много ми харесва! Дъгата е прекрасна: изключително свежа идея и сполучлива реализация! Браво, Вили!

    Шарен, ведър и усмихнат да е юли за теб :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Наминавам тук за да ти кажа, колко много ми хареса идеята (и изпълнението) на тази картичка.От всичките вдъхновения в Забавлятелството тази така ми грабна погледа!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. О, тази е просто невероятна - защото е толкова нестандартна - никога не бих асоциирала Тилда с хипи движението, но ти си ги сляла по перррфектен начин! Поздравления и успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване

01 09 10