11 юли 2012 г.

Пеперудено

Преди време бях споделила тук, че благодарение на картичкоправенето преодолях до известна степен фобията си от пеперуди. Вече не само, че мога да ги пипам (само хартиените, естествено), но дори много ми харесват.

Когато една близка ми каза, че й трябва сватбена картичка, веднага си помислих за пеперудите. И понеже явно съм на винтидж вълна, идеята се избистри в главата ми. Имам няколко нови шаблона на треволаци, един на пеперуди и възстановени приятелски отношения с шевната ми машина. Ето какво излезе от идеята ми:


И детайли:




Реших, че този път няма да поставям надписи от типа на "Mr & Mrs" или "Just Married". Прецених, че едно "Happy", поднесено като етикет на дреха е достатъчно:


Установих, че шевовете от вътрешната страна изглеждат неестетично, явно в шитите картички трябва да се влагат материали, колкото за три нешити:


Ще участвам с тази картичка в Хоби предизвикателство №17 " Винтидж.....".

11 коментара:

  1. Вили,уникална картичка!Прекрасна и толкова романтични мисли ми минаха през главата,страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  2. Вили, неуморна си ти! Много е красива и сватбена! Жегите ти се отразяват добре :)))

    ОтговорИзтриване
  3. На човек да му се дожени за да получи подобна прелест!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е! <3 Със сигурност ще бъде вдъхновение за моите покани за сватба! :) Надписа като етикет е супер оригинален и стои толкова дискретно... БРА-ВО! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Вили - прекрасна е... не, направо е вълшебна, като я погледна и очаквам от някое крайче да се покаже една мъничка фея :)

    ОтговорИзтриване
  6. Много, много, много красива и нежна!Приказна картичка! Страхотна идея и изпълнение!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  7. Мнооого ми харесва! Има страхотно излъчване, каквото рядко виждам и на което много се радвам!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудеска картичка! Леко неутрална като цветове, но миниатюрните детайли и най-вече етикетчето ме възхитиха!Страхотна си Вили!

    ОтговорИзтриване
  9. Вили, от идеята ти е излязло истинско бижу!Има наистина много стилно винтидж излъчване, което е толкова фино и дискретно, че искрено се възхитих на твоята картичка!
    Благодаря ти за участието в Хоби предизвикателство №17 "Винтидж".

    ОтговорИзтриване

01 09 10