8 март 2015 г.

За празника на "втората" майка

Днешната публикация е посветена на един много личен и много сантиментален подарък за празника на "втората" майка. В живота на голямата ми дъщеря, а и в този на нейните съотборнички, като такава се явява тяхната треньорка. Тя ги пое на 8 годишна възраст, беше с тях в началото на пубертета, продължиха заедно в апогея му и още е с тях сега, на прага на пълнолетието. През всички тези години в отбора идваха нови и нови деца, някои оставаха, други си тръгваха, но Галя продължава отново и отново да върви с тях от детството, през пубертета, към пълнолетието.

Та за този нашия, майчински празник, децата ме помолиха да направя декориран буркан, в който всяко едно да постави своето пожелание за Галя. Няма да коментирам как и защо го направих такъв, какъвто се получи, просто ще ви го покажа:Този път добавих и няколко ненаправени от мен дребни цветчета:За съжаление, бурканът трябваше да замине набързо и не успях да го снимам с пожеланията, но повярвайте, беше пълен до ръба.

В заключение искам да пожелая на всички дами да имат много слънце, усмивки, споделени мигове и магия във всеки свой ден! Бъдете себе си!

1 коментар:

  1. Прекрасна идея и красива реализация! Браво на вас - първи майки, втори майки и общи дъщери! :) И честит празник!

    ОтговорИзтриване

01 09 10