9 април 2015 г.

Сватбено или за "шантавите" цветови комбинации

Откакто се за нимавам с това хоби съм направила много сватбени картички. Общото между тях винаги са били романтичната нотка, винтидж стила и монохромноста. Този път реших да направя нещата по малко по-различен начин - запазих идеята за романтиката и тази за ретро излъчването, но направих картичката в една безумна, често недопустима цветова комбинация. Чак сама изненадах себе си. Ето какво се получи:Тъй като розовото е много особено и не намерих никаква подобна хартия се наложи да направя розичките от панделка:

В заключение искам да отбележа, че няма правилни и неправилни цветови комбинации. Ако повторим всеки от цветовете 2 пъти, това е достатъчно да създаде хармония между тях. Естествено съчетаването на повече от 3 цвята (не говоря за нюанси на един и същи цвят) може да ни постави в ситуацията да преминем границата на добрия вкус. Така , че експериментирайте смело и със мярка :)

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар

01 09 10