27 август 2015 г.

Картичка-кутийка или 8 картички в кутийка

Когато някоя близка приятелка ме помоли да ѝ направя нещо, колкото и да съм натоварена, не мога да откажа. Когато, обаче тази молба дойде от 7 годишно момиченце, тогава вече напълно се отдавам на задачата. Особено, когато детето е толкова скромно, че за рождения си ден иска само една картичка. Като разбрах това, реших, че картичката няма да е точно картичка, а по-скоро кутийка, пълна с няколко картички. Ето какво се получи:А това е отвътре:


По една картичка за всяка минала годинка, като най-отгоре е тази за 7-ия рожден ден. Избрах само феи, всички на Mo's Digital Pencil:Направих картичките като банер, за да могат да се поставят и да висят от някъде. На гърбовете им поставих цветни хартии, за да напишат мама и татко своите пожелания.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 коментара:

 1. so very cute!!! and wonderful coloring as usual, Vili!

  Hugs,
  Alexandra

  ОтговорИзтриване
 2. Оу, много е сладко! Аз преди време (в зората на моето "творчество") правих подобна кутийка за една приятелка, но с наши снимки и метална кутия от Str8. Естествено, твоята е на светлинни години, но исках да кажа, че идеята много ми допада и е много хубава!

  ОтговорИзтриване
 3. She will be so thrilled with her cards and box. I love that they are on a ribbon and they all look gorgeous together. Very thoughtful and gorgeous for her.
  Hugs KElly

  ОтговорИзтриване
 4. WOW!!! That's a huge piece of work here!!!

  Becides that it is absolutely beautiful!!!

  ОтговорИзтриване
 5. This is so pretty, Vili. What a truly happy birthday this will be.

  ОтговорИзтриване

01 09 10