10 септември 2015 г.

Картичка-книжка

Предполагам сте забелязали, че от известно време почти не правя картички, чувствам се отегчена и изморена от тях. Освен това, аз си нямам крафтърска стая и всяко рязане с машината е свързано с изваждане на част от съдържанието на един шкаф и разхвърляне на половината хол, а това, повярвайте ми, убива всякакъв ентусиазъм в мен.  

Преди няколко дни голямата ми дъщеря ме помоли да направя не нещо друго, а точно картичка за предстоящия 17-ти рожден ден за нейна приятелка от Индонезия. Единственото изискване беше да е в тъмни цветове (любими на момиченцето). Разпитах подробно как изглежда и какво обича да прави, оказа се че много обича да чете, така избрах Nadia на Мо's Digital Pencil. Обмисляйки идеята, отново се сетих за шкафа и разхвърлянето и реших, че картичката трябва да се направи без изрязани на машина елементи - само с ножица и хартия... И тук се сетих за другия проблем - на тази картичка ѝ предстоеше дълъг път, притисната в плик с писмо, това автоматично изключваше всякакви натрупани и стърчащи украси. Така се роди идеята да прилича на книжка, а украсата да е вътре в нея. Ето какво се получи:



Елементите са от бирен картон - купени, не изрязвани вкъщи:



След като всичко беше готово, се оказа, че няма къде да се напише пожеланието та се наложи да му намеря място на гръбчето:



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E50, E51, E53, Е55, R32, E93
Коса/Hair: E31, E33, Е35, E37, E79
Дрехи/Clothes: R32, R35, R37, R59, W9, W7, W5, W3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3 коментара:

  1. Вили, ти си вълшебница!
    И без значение какви методи използваш резултатът винаги е зашеметяващ. <3

    ОтговорИзтриване
  2. WOW Вили - това е направо ново ниво в картичкоправенето! Уникална е!!!

    ОтговорИзтриване
  3. И тук ще изкажа възхищението си. Картичката-книжка е прекрасна, Вили!

    ОтговорИзтриване

01 09 10