13 март 2016 г.

Кутията на Беболина

Отдавна правя бебешки кутии за съкровища, мога да кажа, че е едно от любимите ми занимания. Всяка кутия става различна, най-вече поради факта, че много трудно намирам на пазара големи дървени кутии и с всяка импровизирам според размера ѝ, а и според настроението ми. Днешната, направих за очакваната внучка на една приятелка и понеже името на бъдещото бебе се пази в пълна тайна, решихме да я наречем "Беболина". Извадих старите, най-любими хартии на Тилда, купих дръжчици, краченца и панделки и се захванах да работя без да имам напълно ясна идея за крайния резултат. Ето какво се получи:



Този път реших да не слагам момиченце, оцветих частично един от печатите от сета Tiny Dancer Elements на Mo's Digital Pencil и ших до припадък на ръка малко розово туту:




От вътрешната страна на капака сложих рамка за снимка:


Кутията се оказа много дълбока и осуети първоначалния ми замисъл. Наложи се да направя второ ниво - от два слоя дебела мукава и панделка за дръжка. Върху него "легна" дневника на бебенцето:



На долното ниво сложих две прегради, които хем да придържат горното ниво, хем да разпределят пространството:



 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 коментара:

  1. This is just stunning you certainly have an amazing talent I love seeing your creations
    This will be treasured for ever
    Jacki

    ОтговорИзтриване
  2. Вили, прекрасен, прекрасен комплект! Сладък , сладък....

    ОтговорИзтриване
  3. Влюбена съм в този комплект, Вили! Крадвам си идеята за голямата кутия за моите деца. <3

    ОтговорИзтриване

01 09 10