8 април 2012 г.

Цветя за Мая

Утре най-добрата ми приятелка има рожден ден. Вчера се подготвих за събитието - избрах подарък, купих го и го занесох да го опаковат. Момичето, при което нося подаръци за опаковане работи изключително прецизно, с голяма фантазия. Винаги съм много доволна от  резултата. И този път не останах разочарована.

Тъй като подаръкът съдържаше разни момичешки работи в синьо, бяло и бледо сиво, решихме в опаковката да има синьо и бяло. Ето какво направи тя - прекрасно цвете в лазурно синьо:


Време беше да направя и картичка за Мая - в хармония с опаковката:


Честит рожден ден, Мая! Бъди все така мила, нежна и добричка!

4 коментара:

  1. Вили,поздравления! Картичките ти са много красиви. А тефтерчетата къде са?:)Чакам с нетърпение да видя още твои неща.И честит блог!

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятно местенце си имаш! И толкова много красиви проекти! Успях да ги прегледам набързичко всички и съм повече от очарована от видяното! И понеже слабост са ми тефтерчетата, да знаеш, че се прехласвах по тях по-дългичко! Радвам се, че те открих и с интерес ще следя блога ти!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей,радвам се много ,че ни се представи!Имаш страхотни творения и с интерес ще следя блога!Всички неща са много изпипани и носят много позитивна енергия!

    ОтговорИзтриване
  4. Много сполучлива е картичката, и много красиви всички неща,които си показала.

    ОтговорИзтриване

01 09 10