16 април 2012 г.

Нежни тонове за млада дама


Днес най-добрата приятелка на Патриция навършва 15 години. Познавам Мони от малка, тя е мила и нежна, много красива. Двете с дъщеря ми са неразделни от няколко години, имат общи интереси и цели.

Отдавна имах намерение да направя тефтерче за Мони, в което да пише тайни, романтични неща. След консултация с Патриция, реших да бъде в бледи, нежни, "момичешки" тонове, естествено от любимите ми блокчета, панделки и брадс на Tone Finnanger.

Ето какво се получи:



И понеже, къкъв ще е този рожден ден без поздравителна картичка, направих и картичка в същата цветова гама:


Честит рожден ден, Мони! Бъди много щастлива и все така красива!

5 коментара:

  1. Тефтера и картичката са много красиви!Чудесен подарък за госпожици!Днес и аз съм се захванала с тефтери да видим какво ще направя..

    ОтговорИзтриване
  2. Видях много красиви неща в блога ти. Определено имаш усет за тези неща. :) И тефтера и картичката са прекрасни!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, но ако скоро не си купя някакви нови хартии ще започна за си омръзвам :):):)

      Изтриване
  3. Този тефтер си е истинска сбъдната момичешка мечта! Просто е тоооооолкова готин и страхотен! Картичката, разбира се, по нищо не му отстъпва!

    ОтговорИзтриване
  4. Аз пак да се опитам да коментирам ( последният път ми даде грешка и неуспях ) Много, много, ама наистина много ми хареса всичко, което видях тук. Просто твориш с лекота, финес и много красота. Ще посещавам блога ти редовно, за да ме радват всички цветни и хубави творения, които има в него.

    ОтговорИзтриване

01 09 10