28 април 2012 г.

Бенджамин Бъни за малка госпожичка

Запознах се с приказките на Beatrix Potter, когато голямата ми дъщеря беше на около две години. Запленена на първо място от страхотните илюстрации и чудните истории, придружени от забавните имена на героите, изкупих всичко издадено и преведено на български. Години по-късно, едно българско издателство пусна на пазара луксозно издание от десет книжки - историйки в комплект.


Когато малката ми дъщеря каза, че е канена на рожден ден на своя приятелка, реших че съм изчерпана на идеи за детски подаръци. Но от друга страна винаги ми е било приятно да правя картички за малки момиченца. Реших, че трябва да е нещо в розово, нещо закачливо, нещо за 10-годишен юбилей.

И така, въоръжена с ново блокче и печат - и двете с мотиви на Биатрикс Потър се заех със задачата да вложа подаръчен ваучер в картичка:


А тези снимки са специално за любителите на детайлите:


Желая на всички весели почивни дни с героите на Биатрикс Потър!

6 коментара:

  1. Чудесна картичка,прекрасна е!Много ми харесва цялото оформление !
    Благодаря за близките снимки!

    ОтговорИзтриване
  2. Мммм, колко харесвам тези зайчета! А картичката ти направо ме пренесе в техния свят! Благодаря ти, че зарадва детското в мен, което все още пазя ревниво!

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна е картичката! Толкова е изпипан всеки детайл...във възхита съм. Аз също харесвам тези книжки и тайничко се надявам синът ми един ден да прояви интерес към тях:)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна картичка! Много ми харесват всички детайли! А печатчето е страхотно сладурско!

    ОтговорИзтриване
  5. Ееее, 6раво! Бенджамин е станал страхотен! Харесват ми и десятката, и надписът Честит РД, който сочи към нея, и идеята за ваучера, а за цветовете - no comment... Перфектна както винаги!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна е !!!
    Любим герой ми е зайчето Питър. Даже като малка имах една много интересна и страхотно илюстрирана книжка за него :-) Подаръчето е много хубаво и съм сигурна, че рожденничката ще го оцени.

    ОтговорИзтриване

01 09 10