17 май 2012 г.

Сватбени пожелания

Дойде и моят ред за сватбена картичка. Около мен от много време няма никакви сватби - не се ли женят вече хората, ние ли поостаряхме, а децата ми са още малки  ...

Поводът за направата на картичката е предстоящата сватба на една моя бивша колежка - много нежно и мило създание. Дълго мислих дали да я направя малко по-весела и забавна или да заложа на традиционното. И понеже ми е първата, а и от няколко месеца имам едни папки за релеф, които никога не съм ползвала, заложих на традиционното.

По отношение на цветовата гама нямах колебания, реших да е в бледи, пастелни тонове. И както вече знаете, аз винаги имам някакви цветови асоциации - тази комбинация ми прилича на едно от любимите ми неща - ванилов, ягодов и лешников сладолед събрани заедно. Обожавам го това съчетание. А и нали семейният живот е комбинация от сладко и горчиво (в случая - сладко и студено), експлозия от вкусове ...

Ето я моята "сватбено-сладоледена" картичка:


И детайли:








Надявам се бъдещата булка да не следи блога ми и да не види предварително картичката си, но нямах търпение да я кача :):):)

9 коментара:

  1. Вили, страхотна е! Много нежна, много стилна, много сватбена, много детайлна!!! :)))) И най-вече - много вдъхновяваща! <3 Страхотна е! Сигурна съм, че булката ще е очарована! :) Как се връзва тази панделка?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А не се вързва, шие се джуфката ето така _< >_, увива се в средата с малка лентичка и се лепи към долната лента.

      Изтриване
  2. Здравей Вили! Много красива и символична картичка се е получила с тази заврънкулка, а това Mr u Mrs е върха на сладоледа :) Направо ахнах, като я видях!

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятно нежна е! Не мога да й се нагледам.

    ОтговорИзтриване
  4. Вили, толкова талант и усет има в твоите ръце. Каквото и да видя в този блог, оставам удивена от красота, стил и съвършенство - Браво !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Нещо старо, нещо ново и нещо невероятно красиво! Поздравления. Резултатът е зашеметяващ

    ОтговорИзтриване
  6. Браво! Изключително нежна, изключително романтична, изключително ефирна картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Много е красива! И наистина е станала нежна и ефирна също като бъдещата си притежателка. А с това Mr и Mrs изби рибата :) :) :))) Много креативно!

    ОтговорИзтриване
  8. Много арт има в тази класическа сватбена картичка..Впечатлена съм от таланта ти..

    ОтговорИзтриване

01 09 10