18 май 2012 г.

Карибски ширини

Тази сутрин станах с намерението да не правя картички, тефтерчета и други такива. Но от друга страна синът на една приятелка има рожден ден, а и другата седмица детето ще се явява на изпити за външно оценяване след 7 клас, та реших, че най-малкото, което мога да направя е да направя картичка за него. Това с изпитите е кошмарно, преживях го миналата година - детето въобще не го интересува колко е важно (в пубертета => над нещата), а ние, родителите, месеци наред го тикаме и мърморим ...

На масата стоеше един нов печат (все още неприбран) на Nellie Snellen с един сладък пират, който така ме изкушаваше ... Новият печат, заедно с новите ми крафт картони, каквито имам за първи път, породиха в главата ми хиляди идеи. Така се ентусиазирах, че си направих десена на хартията за основата сама. Ето какво се получи:


И детайли:




Честит Рожден ден, Тишо! Желая ти много здраве и късмет! А на майка ти - здрави нерви и търпение, че след теб идва ред и на брат ти :) :) :)

Ще участвам с тази картичка в предизвикателството на Crazy Challenge за тази седмица - Навън.

Искам да изкажа голяяямата си благодарност на Диляна за прекрасната й публикация по отношение на снимането на картичките, както и за препратките към блога на сестра й, която също ме вдъхновява, но в друго мое хоби.

15 коментара:

  1. Вили, това е абсолютния ми фаворит! Прелестна е картичката - защото е нестандартна, защото е префектно оформена....обикалям много блогове, харесвам много неща, но не си падам по прекалено силните думи и суперлативи..или по-точно пазя ги за картичките, които най-ама най-много ми допадат. Е, тази е такава!
    А коментарът към нея също ме развесели, но и леко ме ужаси, защото тези неща тепъъъърва ми предстоят, а се съмнявам в издръжливостта на нервите си хаха
    Още веднъж - поздравления и ти пожелавам още много такива творчески импулси сутрин рано (или когато и да е)!

    ОтговорИзтриване
  2. Много е красива и много момчешка. И толкова изпипана. Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам ,взех само да се повтарям ,но друга дума ,не се сещам ...ЧУДНА Е!Страхотно излъчване има картичката!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е!Много си добра на момчешките картички!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Ох, ама че страхотна картичка! Вече няколко пъти я разглеждам в детайли и все повече, и повече ми харесва! Истинско картичкофурийско вдъхновение си имала! И това със седмокласниците го изживявам в момента и напълно те разбирам!

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления за страхотната картичка! Всичко в нея ми харесва, изпипана е до последния детайл! Браво!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви момичета, много сте мили.

    ОтговорИзтриване
  8. Тази картичка е СТРАХОТНА! Изключително оригинална и изпипана до съвършенство!

    ОтговорИзтриване
  9. :) Първата дума, която ми идва на ум, когато вляза в блога ти е "Прекрасно!". И тази картичка предизвика възхита в мен. Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  10. Вили, тази картичка е върха на сладоледа, както се казва. Толкова изпипана и красива, че ми останаха очите в нея. Много добре, направо перфектно си се справила :-)

    ОтговорИзтриване
  11. А мен пък направо ме шашна! Като се появи в офиса с нея в ръка, загубих ума и дума - чак забравих да те почерпя с мъфинче! Въобще не очаквах, че ще получим такъв мил и прекрасен жест на внимание. А вкъщи Тишко я разглежда толкова време, че чак се притесних, че няма да обърне внимание на подаръка си ;)
    Имаш специални благодарности и от двамата!

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотна картичка! :-) Този малък пират е много сладък, а и крафт картона много се връзва с цялата концепция :-)

    ОтговорИзтриване
  13. Назнам как съм пропуснала това местенце,пълно с такива красоти и идеи.И аз като Crafty Ellie, не съм по похвалите, но чесно да си призная "ми скри шапката".На един дъх прегледах и изчетох блога ти, и мога да кажа ,че имаш страхотен талант.Поздрави!Ще следя с голям интерес творенията ти .

    ОтговорИзтриване

01 09 10