15 октомври 2012 г.

Сватбено в червено

Преди време моя близка ме помоли да направя сватбена картичка в червено и бяло по повод предстоящата сватба на приятелката й. Аз обаче реших да заменя бялото с бежово, да направя картичката сравнително изчистена, с акцент върху изображението и едно единствено цвете.

Най-подходящи за случая ми изглеждаха двамата сладки младоженци на Tiddly Inks, едни такива нежни, смирени, леко ретро. И понеже цветето трябваше да е само едно, реших да е червено и много, много голямо. Ето какво се получи:


И по-отблизо:


Това цвете се получи леко еклектично - тичинка на мак, а листа на роза :И поглед отгоре:


Ще участвам с тази картичка в предизвикателството на The Crazy Challenge на тема "Ръчно направени цветя".

4 коментара:

 1. какви сладури само :-) Прекрасна е!

  ОтговорИзтриване
 2. Вили, Вили, омагьосваща, пленяваща сватбена картичка! Всичко в нея е толкова красиво, изпипано, премерено и на мястото си! Всеки детайл до такава степен ме завладя, че дори това, че младоженците са без усти и носове, не можа да ми развали удоволствието. А те самите са страшно красиви, но си имам мои резерви към това нямане на някои неща по лицата. Въпреки всичко, чара на картичката е толкова голям, че това значение в момента!

  ОтговорИзтриване
 3. Вили, уникална е..(като всяка една твоя картичка)А цветето..то е просто красиво. Гледах, гледах..и..така и не разбрах от какво и как е направено, но пък е магнетично.А тия нежни и смутени младоженци са толкова очарователни...и така съвършено оцветени...
  Благодаря ти,че сподели тази красота в Крейзито!

  ОтговорИзтриване
 4. Вили, сътворила си наистина сватбен разкошна!

  ОтговорИзтриване

01 09 10