19 октомври 2012 г.

Фея за малката фея

Предстои петия рожден ден на една малка фея - дъщеря на наши приятели. Много нежна и усмихната сладурка, отглеждана с много любов.

Това се оказа идеалния повод да използвам една от феите на Sara Burrier, с които се сдобих наскоро. И тъй като децата са много любопитни и наблюдателни, обикновено не възприемат нещата в цялостния им вид, а по скоро като отделни детайли, реших да направя картичката с много слоеве в топли тонове, без конкретен визуален център. Ето какво се получи:


Крилата на феята и този път минах с Crackle accents, фонът направих на точки, за да не контрастира много:Един от най-любимите ми печати на Lili of the Valley:И поглед отвътре:


14 коментара:

 1. Прекрасна!Вили,прекланям се пред таланта ти!Благодаря ти ,за невероятната емоция и красота,която споделяш!

  ОтговорИзтриване
 2. И тук да споделя, възхищението си! Една наистина съвършена във всеки детайл картичка. Запленена съм...

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотна красота! Тази фея ми е така любима, аз също се сдобих с нея преди седмица и тъкмо обмислях как да я използвам! Но твоята е така уникално красива!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Комбинацията розово и лилаво ми е една от любимите. Много е нежна. А тези печати на фея наистина са приказни и разбирам защо трудно си избрала кой да си поръчаш :-)

  ОтговорИзтриване
 5. Уау...каквото и да кажа ,ще е малко:))) Страхотна е просто!:)

  ОтговорИзтриване
 6. Великолепна е! Съвършена до последния детайл!

  ОтговорИзтриване
 7. Вили, разкошна картичка! Изумителна, честно!

  ОтговорИзтриване
 8. Очарователна и нежна картичка, Вили! Страхотна комбинация на цветове си подбрала. Само ми се губи малко основата на картичка, заради фона, на който си снимала.:)

  ОтговорИзтриване
 9. Истинско вълшебство, Вили, си създала! С огромно удоволствие й се насладих много и много пъти, разглеждайки я!

  ОтговорИзтриване
 10. Прекрасна е!!! Всеки детайл е на мястото си и си личи, че си обърнала много внимание и на анй-незначителния! Това се казва - направено с любов! Браво!!!

  ОтговорИзтриване

01 09 10