1 ноември 2012 г.

Бялото коте


В началото на месеца стартират някои от предизвикателствата, които всички очакваме с нетърпение. В едно от тях бях поканена за гост-вдъхновителка, а именно в Забавлятелството на Мър-Мяу, които този месец честват своя първи рожден. Тъй като блогът им е вдъхновен от и носи името Мър-Мяу, съвсем нормално е и юбилейното им предизвикателство да е "Котки".

И понеже нищо в живота не е случайно, в деня, в който разбрах каква е темата, ми звънна моя приятелка и ме помоли да направя картичка за рождения ден на майка й. Изискванията бяха две – да изглежда някак по детски (майка и е учителка в детска градина) и да бъде с ... коте. Така, че се получи нещо като "две в едно" и задачата на сладурките от Мър-Мяу се оказа подарена, преди да е направена.

Доста търсих дигитален печат на коте, който да ме грабне веднага и естествено намерих. В момента, в който видях този сладур на Motivet, знаех кой ще бъде главният герой в моята картичка. За първи път правя композиция от два дигитални печата (котето и фона), но мисля, че няма да е за последен - възможностите са наистина неограничени. Ето какво се получи:


И по-отблизо:






И поглед отвътре:


Изключително "сладко" забавлятелство, не мислите ли?

12 коментара:

  1. Изключителна!!!Ще ме накараш да направя и аз една с коте,толкова е мила и по детски игрива!Вили,такава усмивка имам на лицето -благодаря ти!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна е Вили!Това коте е толкова сладичко и миличко.Картичката е уникално сладка!

    ОтговорИзтриване
  3. Вили, като картина е. Просто чудесна!

    ОтговорИзтриване
  4. Леле, нямам думи! Уникална картичка!!! :-) Направо ми идва да се протегна и да го сграбча този пухкав котарак! :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Сякаш вълшебница е съживила страничка от книжка с чудна детска приказка!

    ОтговорИзтриване
  6. Вили, разтопи ме тази твоя картичка и така ми се прииска да го нагушкам това сладурче! Картичката е както винаги перфектна и изпипана до най-малкия детайл!

    ОтговорИзтриване
  7. Изключително сладко и приказно е твоето вдъхновение, изпипано и грабващо както картичките, които виждам и в предишните публикации :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Вили, картичката ти е истински уникат...като всяка твоя..
    Перфектна , перфектна, ,перфектна..
    Направо не се сещам какво даруго мога да кажа..
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотно вдъхновение! Прелестна и перфектна във всяко едно отношение! Думите са изказани , само можем да и се наслаждаваме!

    ОтговорИзтриване

01 09 10