11 февруари 2013 г.

Кутийка за бонбони

Отново е ден за предизвикателства, понеделник е все пак! Този път е ред на предизвикателството на Card Mania Challenges. Редовният ни спонсор NaBorsata.com отново е с нас. Освен тях, този път имаме и двама други спонсори: Flourishes, които предлагат изключително красиви и качествени силиконови печати, голяма част от техните красиви надписи виждате последните месеци в моите картички. Другият ни спонсор е I Am Roses, които предлагат огромно разнообразие от изключително красиви цветя. Темата на днешното предизвикателство е "Is this Love that I'm feeling.../Любов ли бе, да я опишеш...". Лесна тема, нали?

Доста се чудих каква картичка да направя, дали да бъде по-изчистена или по-богата. В крайна сметка, реших да направя нещо съвсем различно. Така се "роди" първата ми кутийка, при това, кутийка за бонбони. Ето какво се получи:Кутийката е висока около 12 см., с диаметър 9 см. Картинката на етикета, направих 3D:

И в заключение, да ви призная, че доста се поизмъчих със сглобките на тази кутийка и едва ли скоро ще видите тук друга подобна.

1 коментар:

  1. Бих казала изкушаваща...още като я погледне човек му се иска да надникне отвътре:)

    ОтговорИзтриване

01 09 10