1 май 2013 г.

Утринна фея

Започвам новия месец със Забавлятелството на Мър-Мяу "Картонено-кашонена картичка". И тъй като предния месец бях една от Кралиците на Забавлятелството, имам отговорната задача да ви вдъхновя.

Когато Кали ми подшушна темата на новото Забавлятелство и ми даде идеята да оцветя фея на крафт картон, първата ми мисъл беше точно за тази утринна фея. Всъщност печата се казва Morning Glory, това е грамофончето (цветето), върху което е седнала феята. То разцъфва сутрин с изгрева на слънцето. Точно за това реших оцветявайки феята да я осветя отдолу, там където биха я докоснали първите лъчи.Останалите цветове по картичката се случиха спонтанно, като продължение на цветовете от картинката. Ето какво се получи:


Както знаете, на крафт картон с алкохолни маркери, светли тонове не могат са се получат, наложи се да си помогна с няколко молива, за най-осветените участъци:


Няколко цветчета с по много тичинки и щедра доза водни капчици:



Отвътре се ограничих само до един лист с вестникарски принт: 


Не веднъж съм споделяла, че оцветяването на крафт картон е истинско забавление, опитайте! А това е моят поздрав към вас:



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 коментара:

  1. Приказна фея !Още една вълшебна картичка си сътворила!

    ОтговорИзтриване
  2. Ммммм, прекрасна! За подобна красота съм навита да ставам в ранни зори :)

    ОтговорИзтриване
  3. Your coloring is so beautiful!!! I am always amazed at how flawless it is... simply stunning!

    ОтговорИзтриване
  4. Вили, за всяка твоя картичка си мисля, че по-съвършена не може да има. И тази не прави изключение!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е красива! Не спирам да се наслаждавам на всяко твое творение - това си е изкуство, да се оцветява така! И по нищо не личи, че е върху крафт картон!

    ОтговорИзтриване
  6. Приказна е, Вили! :-) Има нещо магическо в оцветяването върху крафт картон, а на теб така добре ти се получава :-)

    ОтговорИзтриване

01 09 10