21 май 2013 г.

Каквото и да е

Преди време, когато направих тази картичка, получих специални похвали от Christy Croll (собственик и художник на Tiddly Inks). Естествено, обясних й, че се е получило добре, защото наистина харесвам малката Whatever и използвах възможността да я помоля да нарисува още печати с нея, каквото и да е достатъчно е да с същото момиченце. Като истински професионалист, тя откликна на молбата ми и от днес в продажба са пуснати два нови печата. Освен тези, има и няколко нови печата с феи, но за тях ще ви разкажа през следващите дни.

Много пъти съм споменавала, че обичам да правя картичките си за конкретни хора. Този път използвах възможността да направя картичка за една абитуриентка, племеница на съпруга ми. Печатът е Whatever Floats By и оцветяването му ми достави поредното удоволствие. Ето вижте какво се получи:


Направих сладурчето стъпило на розови облаци, защото всяко младо момиче има право да мечтае за розовото си бъдеще:А какво е това, което стърчи и защо е поставено тук, можете да видите на следващите снимки:


...кламерче за паричния подарък:


Казвала съм хиляди пъти, че обожавам да оцветявам коси, но дългите прави коси са истинската ми страст...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 коментара:

 1. Направо е съвършена! Такава прелест! Това печатче наистина е страхотно, но ти си му вдъхнала живот, и то през розови очила! Абитуриентката е щастливка!

  ОтговорИзтриване
 2. Много е красива, нежна и изпълнена с мечти!

  ОтговорИзтриване
 3. Вили ...приказнаааа е тази картичка!

  ОтговорИзтриване
 4. LOVE! Such a cute and sassy character. I absolutely love how you colored her up Vili.

  ОтговорИзтриване
 5. Малко е да кажа, че е прелестна /както и всички др. картички преди тази/!
  Малката чаровница е обаятелна,а голото пъпче и копчето на поличката са повече от сладурски !!!

  ОтговорИзтриване
 6. woooow! So beautifly coloured !
  Love it!
  Jasmina

  ОтговорИзтриване
 7. Прекрасна! Истинска малка мечтателка, поела към осъществяването на мечтите си. Косата е фантастична!

  ОтговорИзтриване

01 09 10