19 юни 2013 г.

Живей като във филм

Картичката, която искам да ви покажа днес беше предназначена за мой много близък приятел, който е огромен фен на доброто кино. И като казвам огромен, наистина имам предвид, че знае всичко за старите и съвременните филми. Убедена съм, че ако разполагаше с необходимото време и желание, щеше да напише енциклопедия на киното.

Та, когато за първи път видях този прекрасен печат на Мо, знаех точно за чий рожден ден ще бъде картичката ми с него. Реших да му пожелая да живее, като във филм, от онези с щастливия край, а кой - той сам да избере. Ето вижте моята интерпретация на филмова картичка



Посланието си направих сама, в нета е пълно с png файлове по темата. Рамката е от бирен картон (за съжаление не помня от къде съм я купувала), оцветих я с черен маркер и отгоре я минах с Glossy Accent.


От вътрешната страна повторих мотива на лицевата:


В заключение, искам да споделя с вас, една прекрасна реч, произнесена от великия Чарли Чаплин, на неговата 70 годишнина.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


5 коментара:

  1. Absolutely brilliant, love this stamp and your card is so fabulous, wonderful design, Kate x

    ОтговорИзтриване
  2. Браво!!! Картичката е страхотна! Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. OMG, this is so fabulous, every detail here suits perfectly! Thank you for your inspiration!
    Anna
    Your follower

    ОтговорИзтриване
  4. Wow Vili, this looks amazing! Love every little detail of your card. Perfect image for the occasion you made it and your colouring blows me away!
    Hugs, Karina

    ОтговорИзтриване

01 09 10