7 август 2013 г.

Нещо старо, нещо синьо...

След месец и половина в ремонт, последвани от 10 дневно семейно пътуване, леко изморена и зашеметена от емоции, се наложи бързо-бързо да направя поредната сватбена картичка за това лято. Причината е предстояща сватба, на която сме канени, заедно със семействата на няколко колеги на съпруга ми. И тъй като, в такива случаи подаръците винаги са в банкноти, прецених, че е добре да бъдат придружени от картичка.

Познавам булката от малка, изключително красиво, русо и синеоко ангелче, което порасна и се превърна в прекрасна, одухотворена млада жена. Маня е от породата хора, с които няма никакво значение, каква е разликата ви в годините, с нея просто не може да се скучае. И понеже първото нещо, което ме порази в нея преди много години бяха сините й очи, реших допълнителният цвят в сватбената и картичка да бъде именно нежното синьо:


Видях Wedding Couple на Мо много отдавна, харесвам печата, но булката е някак едра, леко латино тип и до сега не съм се престрашавала да го ползвам. Признавам, че възприех идеята на Диляна и Кали да ползват детайл от него за много свежа:



От вътрешната страна поставих джобче за пожелания:


Много пъти съм споделяла, че правенето на кутия е едно от най-омразните ми неща и ако някой иска завинаги да ме откаже от крафтърството, просто трябва да ме кара да правя кутии. От друга страна, една сватбена картичка винаги трябва да бъде поставена в съответстващата си кутия. Смятам, че за себе си намерих компромисен вариант, в който купувам готова каширана кутия, а после сама декорирам. В конкретния случай, на помощ ми дойдоха изрезки от тапетите в коридора, резултат от наскоро приключилия ремонт вкъщи:


А това е комплектът картичка с кутия. Кутията е значително по-голяма от картичката, но пък така и банкнотите могат да бъдат повече:


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


6 коментара:

  1. Страхотна картичка :) И на мен ми харесва много печатът, и наистина булката си е като латино дива :)
    Влюбимия син цвят, всичко е пленително красиво :)
    Поздрави, Юлия

    ОтговорИзтриване
  2. Еха, Вили, ти се върна с гръм и трясък! Истинско бижу си сътворила, което съм сигурна, че ще напомня на младото семейство за незабравимите мигове от сватбения им ден :)

    ОтговорИзтриване
  3. Вили,прелестна и свежа,нежна и прекрасно синя,явно почивката ти се е отразила много вдъхновяващо!Невероятно завръщане :)
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  4. Wow..Stunning creation and great coloring.

    Hugs,
    Evie

    ОтговорИзтриване

01 09 10