28 август 2013 г.

Card Mania празнува рожден ден

Днес съм тук с една малко позакъсняла публикация. Поводът за създаването и е отминалия рожден ден на Card Mania Challenges. Тази една година от създаването му до днес, отмина наистина много бързо, а приятелствата и познаствата, които създадохме са наистина безценни. По повод рождения ден, всички членове на дизайн тима, решихме да подарим по една картичка на вас, нашите последователи. Моят избор се спря на Ади Янкова, по-известна в блогосредите като Hristovica.

Нейната картичката направих с един печат, който харесвам много отдавна. Откакто през миналата година открих света на дигиталните печати, мога смело да кажа, че спрях да купувам гумени такива. Компромис направих само и единствено за печатите на Stamping Bella от серията Uptown Girls. Много харесвам тънките и дълги крайници на момичетата, приличат ми на излезли от корицата на списание. Много често печатите са придружени и от забавни послания. И така, въоръжена с новия печат и с огромна доза желание се заех да направя картичка за Ади. Нещата се случиха лесно и приятно, в синхрон с позитивизма на самата Ади. Ето и картичката:


Знаете, че обичам големи картинки. Основното ми притеснение при гумените печати е именно техния размер, но в този случай всичко надмина очакванията ми в положителна насока:


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 коментара:

  1. Absolutely fabulous! I can't take my eyes of this card. Thank you for your inspiration!
    Anna xxx

    ОтговорИзтриване
  2. О, как завиждам на Ади, че ще притежава това бижу! Обожавам тази серия на Stamping Bella!

    ОтговорИзтриване

01 09 10