1 септември 2013 г.

Феята на ябълките

Есента наближава, слънцето вече не пече толкова силно и аз ще се позастоявам повече вкъщи. Това означава, че се надявам да ми дойде музата за писане и публикациите ми да зачестят. Хиляди пъти съм казвала колко обичам есента и идващите с нея плодове. Въпреки, че ябълките не са най-голямата ми страст, винаги когато видя на пазара лъснатите червени ябълки те привличат погледа ми и си тръгвам поне с няколко от тях.

Написах това излияние, за да разберете по-добре чувствата които предизвика у мен Harvest Fairy Apple на Мо още в мига, в който я зърнах. Това определено беше любов от пръв поглед. Скоро след това се сдобих и с едно прекрасно блокче с десени на плодове и вече беше ясно каква ще е следващата ми картичка. Е, получи се малко по-шарена и цветна от обикновено, но какво да се прави...


Оцветих тази сладурка с огромно удоволствие. Реших, че няма да слагам глоси акценти, само малко брокат по крилцата:


Е и няколко цветенца, и камъчета, и фльонга...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 коментара:

 1. Вили, приказно-вълшебна, разкошна и докосваща всички сетива картичка! Впечатлена съм за кой ли път :)

  ОтговорИзтриване
 2. Вили, тя като истинска тази ябълка, бе момиче... Как го постигаш?! Какви глоси аксентс, то по-обемна и реалистична картинка от това - здраве му кажи. :D Повече от впечатлена от твоя проект (както винаги)! <3

  ОтговорИзтриване
 3. Wow, gorgeous, Vili!! Love everything on your card. The way you made the apple is fabulous and so creative!!
  Hugs, Karina

  ОтговорИзтриване
 4. OMG!!!! ! I'm so glad I visited your blog to see this masterpiece. Love, love, love! So special and unique Vili!!!
  Jasmina

  ОтговорИзтриване
 5. Oh my goodness, did you colour that apple? It looks like you could take a bite out of it straight from the page, absolutely stunning work !
  I always pin your cards to my Pinterest board so that I and others can get inspiration from them.
  Lorraine

  ОтговорИзтриване
 6. WOW!!! This looks AMAZING!! Your coloring is gorgeous! Did you seriously color that apple! It looks so real! BEAUTIFUL BEAUTIFUL job!

  ОтговорИзтриване
 7. Уникално оцветена ябълка,направо да я загризеш!А печата наистина е много сладък!Това което ме плаши в него е страха от оцветяването на големи пространства.Точно като тази ябълка :)
  А ти си се справила уникално добре!
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Beautiful card! I love your coloring, it is amazing.

  Hugs, Nanda

  ОтговорИзтриване
 9. She is simply adorable. love all the little details from the stitching to the gingham ribbon and everything in between.

  ОтговорИзтриване

01 09 10