23 септември 2013 г.

Синьо

Отново е понеделник и отново е време за предизвикателства. Този път в Card Mania темата е "Cute as a Button/Сладко копченце", като изискването е да се ползва поне едно копче. Освен от редовния ни спонсор "Хобисимо", този път награди ще има и от Robyn's Fetish.

Напоследък прочетох, мнение на поне няколко момичета, че в резултат на летните отпуски, музата за творчество се опитва да ги заобиколи. Е, всички имаме такива периоди. Аз за себе си съм намерила универсалното лекарство. Когато усетя че започвам да се повтарям и да не мога да измисля нещо ново, правя кратък виртуален тур по магазините за крафт материали и решавам проблема.

Днешната картичка, направих много спонтанно. Този път вдъхновението ме намери в едно ново (за мен) блокче, с което се сдобих точно в момент на творческо затишие. Монохромността на цветовете и ограничението му в синьо-сивата гама, породиха в главата ми няколко идеи, първата от които пренесох точно в тази картичка. А задължителните за използване копченца, сами намериха мястото си в нея. Ето вижте я:


Слончето на Robyn's Fetish, идеално пасна на цялостната ми концепция. Най-естественото нещо беше да го оцветя в синьо, без много контрастни розови добавки по него:





А сега, с нетърпение очаквам да видя и вашите творения с копченца!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 коментара:

  1. WOW!! Your card is gorgeous! I loooove it! Hugs, Ivonne

    ОтговорИзтриване
  2. Хихи, това слонче е толкова сладко! Наистина копченцата са си точно на място. Страхотна картичка, Вили!

    ОтговорИзтриване
  3. Слончето е супер сладурско :) Много сладурски цветове, а слончето си е точно за този цвят :)

    ОтговорИзтриване

01 09 10