13 януари 2014 г.

Кутия за рецепти - втори вариант

Отново е понеделник - ден за предизвикателства в Card Mania. В първото за новата година, темата е "Anything Goes/Всичко е позволено", така, че чувствайте се свободни да творите. И този път ще има много награди, редовния ни спонсор "Хобисимо" ще ви изненада с голяма предметна награда, но ще има и от The Paper Shelter , чиито печати са наистина много сладки:


След първата от миналата седмица, днес искам да ви покажа и втората Кутия за рецепти, която направих. Тя е за моя приятелка (вълшебница в кухнята), която има предстоящ Имен ден. Този път предпочетох кутията да е с отделен капак, да е малко по-тънка и по-лека. Размерът й е 10 на 19 сантиметра и е направена за съхранение на моливи. Печатът, който ме вдъхнови този път се казва Trattoria Chef и въпреки, че той е свързан със солена храна, аз добавих няколко бисквитки (нали вътре ще има и рецепти за сладкиши), лъжичка, надпис..., всъщност всичко което ми хрумна. Ето вижте моята втора Кутия за рецепти:




Когато капакът на кутията се отвори, вътре се вижда ето това:


Картите, намерих готови в нета, но ги обработих във Фотошоп в съответствие с размера на кутията. Този път класифицирах ястията на три главни групи, като поставих две разделки от мукава, с раздалечени табове, за да могат да се вадят лесно. Естествено декорирах и един химикал, за да бъде всичко освен подредено и в тон (естествено, смених му и пълнителя, за да пише синьо):




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E11, E50, E51, E93
Коса/Hair: Е30, Е31, Е33, Е35, Е37
Риза и шапка/Shirt and Hat: Е40, Е41, Е42, Е43, Е44
Престилка и вилица/Apron and Fork: C0, C3, C5, C7
Панталон/Trousers: R22, R27, R29, R39
Обувки/Shoes: Е30, Е31, Е33, Е35, Е37
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 коментара:

  1. Another gorgeous creation! I absolutely love it!!! Hugs, Ivonne

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скъпа Симона, ако четяхте думите към картинките, нямаше да ми задавате подобен въпрос. Кутията беше изработена за подарък на моя приятелка и отдавна е нейно притежание :)

      Изтриване

01 09 10