27 януари 2014 г.

За две приятелки

Отново е понеделник - ден за предизвикателства в Card Mania. Този път темата е "Angels and/or Fairies/Ангели и/или феи", прекрасна и много любима за мен тема. И този път ще има много награди, както от редовния ни спонсор "Хобисимо", така и от Crafts & Me, които предлагат прелестните печати на много талантливи художници, включително и на Sara Burrier - една от любимите ми.

Знаете, че не приемам поръчки, но когато голямата ми дъщеря миналата седмица ми каза, че нейната госпожа ме моли да направя две картички за две нейни приятелки от Китай, просто не можах да откажа. Предизвикателството беше наистина голямо, защото тази нация е много различна от нас, много различна и от останалата част на света, със собствени символи и възприятия. Прецених, че феите са един вид "универсален език" и решението беше взето. А феите на Sara Burrier са толкова красиви, че не зная дали има някой, който да не ги харесва. Понеже гореспоменатите приятелки се оказаха с възрастова разлика от около 20 години, а и за да покажа еднаквото отношение на подаряващата към тях, направих картичките огледални и почти напълно еднакви. Двата печата, които използвах са Iris и A Heart. Ето вижте картичките за двете приятелки:


И малко детайли:





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E11, E50, E51, E93, R22
Коса/Hair: Е30, Е31, Е33, Е35, Е37, Е49
Рокля/Dress: E40, E41, E42, E43, E44
Ръкавици/Gloves: T0, T4, T8, BV23, BV39, BV31, R32, R35, R37, R39
Крила/Wings: W0, W1, W3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 коментара:

  1. Красиви фей на прелестни картички :)

    ОтговорИзтриване
  2. OMG, you have created two masterpieces! Love this little vintage touch here and your coloring keeps on amazing me! Thank you for your inspiration!
    Anna xxx

    ОтговорИзтриване
  3. Хмммм, на и аз оцветих оня ден едната фея....сега ще ме е срам да я покажа...плю... Ама са много прекрасни и двете :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Много са хубави,харесвам всички детайли които слагаш. Сигурна съм, че получателките ще са доволни :)

    ОтговорИзтриване
  5. Gorgeous cards, as everything you do! Absolutely beautiful! Hugs, Ivonne

    ОтговорИзтриване
  6. Перфектни и с послание. Точно каквито трябва да бъдат. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  7. <3 Прелестни, Вили! <3 Ти си знаеш. :) Понякога ми се ще да видя лицата на хората, които не познават теб и творчеството ти и получат твоя картичка... :)

    ОтговорИзтриване

01 09 10