11 февруари 2014 г.

Лавандула и целувки

Днешният декориран буркан със свещ направих по молба на една моя близка. Предназначен е за да изпрати много целувки на една дама, с която се виждат много рядко, но пък питаят топли чувства една към друга. Ароматът на свещта е лавандула, точно за това в украсата има розово-лилави тонове и лавандула. За да подчертая топлите чувства, които трябва да пренесе буркана добавих самоинициативно и етикет с един тематичен печат на Мо. Ето какво се получи:




За щастие, имах сушена лавандула, която посипах във восъка:


На гърба на етикетчето поставих послание:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E11, E50, E51, E93,R22
Коса/Hair: E41, E42, E43, E44, E47, E49
Рокля/Dress: Е70, Е71, Е74, Е77, Е79, R81, R83, R85, R89
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 коментара:

  1. Ти имаш ли нещо което да не можеш да правиш страхотно :) То не бяха красивите албуми, после, уникалните картички, след това вкусните сладки, после прекрасните буркани, а сега и тези ароматни свещи :) Вили имаш златни ръце и каквото и да сътвориш с тях винаги се получава :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна красота и изящество! Като всичко пипнато от ръцете ти. Днес получих албумчето на Ем с АТС и на дъното какво да видят очите ми - едно твое АТС. Така се зарадвах, че е останало и за мен...и после видях, че пише, че е за Краси. Благородно й завидях за красотата, която ще получи :). Браво, че си помислила за нея, нали ти трябваше да й изпращаш албума. А аз се надявам някой ден да държа твоя красота в ръцете си. Честити празници и много Любов!!!

    ОтговорИзтриване

01 09 10