24 август 2014 г.

Вместо традиционно сватбено...

От известно време, още когато видях за първи път тази идея си търся повод да я осъществя. За щастие моя близка ме помоли да направя за предстоящата сватба на брат й нещо, в което да сложи паричния подарък и така нещата тръгнаха в тази посока. Добре, че съм заобиколена от креативни хора, които вместо да държат на традиционните картички, нямат нищо против моите експерименти с нетрадиционните подаръци. А аз самата, така се ентусиазирах, че реших да направя цветята по капака на кутията от плат и се наложи да изгледам поне десетина урока за изработка на цветя от тафта. Ето какво се получи:Вътре в кутийката, закрепени на панделка има осем кръгчета със снимки на младоженците и пожелания към тях:Панделката е закрепена на дъното на кутийката:


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 коментара:

 1. Прекрасен подарък, Вили и много добра идея да се запази спомена за дълги години! Невероятно красиви хартии си избрала, а цветята са ти се получили чудесно! Много ми харесва цветовата комбинация. Със сигурност младоженците ще отварят кутийката често и ще и се радват. Хубава неделя! :)

  ОтговорИзтриване
 2. It's beautiful Vili! The idea is wonderful and implemented simply perfectly!!!


  Hugs,
  Alexandra

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасен подарък и изработка. Цветята са като истински! Браво.

  ОтговорИзтриване

01 09 10