3 август 2014 г.

Бебешки албум-дневник

За някои това е сезонът на сватбите, за други - на кръщенетата, за трети - на рождените дни. При мен, това лято е сезонът на бебешките албуми и дневници или по-скоро на книгите 2 в 1. В предната публикация ви показах дневник, в който майката искаше да може да лепи и снимки, а днес имам обратния вариант - албум с добавени страници за описания.

Поръчителката имаше единствено изискването албумчето да бъде в пастелни, междинни тонове и да има не повече от 100 страници за писане. Желания от този тип ми дават пълна свобода на действие и ми позволяват да работя с удоволствие. Избрах сладката Odette на Мо и красивите десени на Тилда. Ето какво се получи:

Както описах и по-горе, албумчето съдържа 10 листа от мукава, 100 листа за писане и още няколко страници от перлен картон с място за отпечатък на крачетата и ръчичките на бебчето, таблица за описание на ръста и теглото в различни периоди и други подобни, все важни неща от живота на малкото човече.


Този път, по изключение, вместо "дрешка" реших да декорирам кутия за съхранение на албумчето:


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E11, E50, E51, E93
Коса/Hair: E30, E31, E33, E35, E37, E29
Рокля/Dress: V91, V93, V95, V99, W7
Шал/Stole: RV52, RV55, RV69, W5
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


3 коментара:

01 09 10