26 януари 2015 г.

Феи

Днес искам да ви покажа един албум-дневник, който правих за рождения ден на една 12 годишна принцеса. Понеже принцесите на тази възраст много обичат феи, естествения ми избор беше една от колекциите на ScrapBerry's - Fairy Tale. Тази колекция е много красива, решена е изцяло в синьо-зелено-бежовата гама, любима моя комбинация. Толкова ми харесва, че днешния албум беше един от най-бързо направените ми такива. Като има какво да ме вдъхновява, зарязвам всичко и докато не го довърша не спирам. Явно напоследък имам афинитет към тази марка, защото в рамките на този месец правя втори албум с техни хартии. Другия ще ви го покажа в рамките на следващите дни, а ето какво се получи от хартиите с феите:


За корицата избрах една от прекрасните феи на Sara Burrier - Lady of Opal. Оцветявала съм тази фея няколко пъти и в по-пастелни и в по-ярки тонове и винаги ми харесва. Този път избрах синьо-зелените тонове, в синхрон с цялостната концепция:


Понеже не можах да намеря подходящи сини цветя се наложи да си направя сама, от сатен:Използвах един от десените на хартиите, за да направя медальона, а него доста го поомазах с акрилна боя, за да стане състарен и бял:За да не бъде самотен албумът, реших да му декорирам и една кутия:---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кожа/Skin: E50, E51, E53, E55
Коса/Hair: E53, E55, E57, E59, E49
Дрехи/Clothes: YG21, YG93, YG97, BG000, BG72, BG78, W0, W3, W7
Криле/Wings: YG21, YG93, YG97, W1, W3
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 коментар:

  1. Ох, толкова е приказен, че няма накъде! Аз съм далеч от 12-годишните, но и на мен феите са ми любими. :)

    ОтговорИзтриване

01 09 10