20 януари 2016 г.

Покани

Много пъти съм споделяла, колко много мразя да правя едно и също нещо 5, 10 или 20 пъти. Това е и причината да не правя покани или поне да не са обичайните покани, като картички. Въпреки това има ситуации, в които просто не мога да откажа, ососбено когато идват от целия випуск на голямата ми дъщеря и касаят учителите и присъствието им на абитуриентския бал. Имах пълна свобода на действие, единствено условие беше да не са в черно... Когато приех това предизвикателство, ставаше дума за 30-тина покани, набавих си материалите, обмислих дизайна и направих мостра, която децата одобриха. За такова количество, поканата трябваше да е нещо не много сложно, но ефектно. Месец след това, се оказа, че поканите трябва да са 52 броя и отново започнах с купуването... Но всичко е добре, когато завършва добре. Ето каква градинка се получи:

Тубусите са на Taylored Expressions. Поканата е разпечатана на паус, за да прозира цвят през стените, вътре е добавено и малко листче с потвърждение или отказ за присъствие:


Като последен щрих, напръсках цветенцата с любимия ми парфюм, за да включа още едно сетиво във възприятието :)

7 коментара:

 1. Чудесна идея за покана, страхотно изпълнение и невероятна изненада за получаващите я.
  Поздрави !

  ОтговорИзтриване
 2. Ухааа - добре е да знаеш, че не си единственият луд на тоя свят...а има много като теб. За моята лудост - тия дни, а твоята е прекрасна!

  ОтговорИзтриване
 3. Das ist eine wunderbare Idee. Solch eine zauberhafte und blumige Einladung hätte ich sehr gerne angenommen.
  Liebe Grüße
  von
  Silvi

  ОтговорИзтриване

01 09 10