20 октомври 2012 г.

Синя Коледа

Поредната коледна картичка, може би една от последните за тази година. Този път реших да използвам един печат на Sara Burrier, който може да се използва в много варианти, включително и за сватбена картичка. Феята носи светлина, всеки може да я тълкува по собствен начин.

Забелязах, че в повечето ми коледни картички има по нещо червено, за това този път реших напълно да избягам от този цвят. Направих картичката в синьо-сивата гама, с много бляскави и гланцирани ефекти. Фоновата хартия ембоснах с една прекрасна папка на едри снежинки, но за съжаление, почти нищо не се вижда от нея. Ето какво се получи:


Крилата на феята минах с  Crackle accents, фенера - с 3D гланц. Фонът на картинката отново направих на точки, препратка към коледната нощ:


Някои от акцентите минах с напукваща боя на Tim Holtz - имитация на сняг:


Отново един от любимите ми печати на Lili of the Valley:



И поглед отвътре:


14 коментара:

  1. Вили, картичката е запленяваща! Толкова е красива и изпипана... Гледам я и не мога да откъсна очи!

    ОтговорИзтриване
  2. Моля те, нека не е последната коледна - имаш още толкова много да ни покажеш! Великолепна картичка отново, няма да ми омръзне да го повтарям :)

    ОтговорИзтриване
  3. Вили,ти си родена да създаваш шедьоври!:))))

    ОтговорИзтриване
  4. Съгласна съм с Iva:))) Впечатляваща и разкошна както винаги:)

    ОтговорИзтриване
  5. Вили, съгласна съм с момичетата и трябва да призная, че освен с мнооого красота се зареждам и с известна доза комплекси всеки път като надникна тук!
    :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Истинско великолепие - толкова е топла въпреки снежните акценти! Разкошна е!

    ОтговорИзтриване
  7. Вили, не знам дали мога да си тръгна от блога ти след това синьо коледно вълшебство! Разглеждам и се вглеждам вече не знам колко пъти и всеки път изпитвам едно огромно удоволствие, което ми е трудно да опиша. Толкова коледно, толкова вълшебно, толкова снежно, толкова красиво осветено от фенера ми става... Адмирации за тази великолепност!

    ОтговорИзтриване
  8. Синьото страшно много отива на стила ти, Вили, особено в комбинация с Коледа :)

    ОтговорИзтриване
  9. Феерия в синьо! Възхищавам се на перфекционизма ти!!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Вили,..гледам я и не мога да й се нагледам. Как го постигаш това..Като омагьосана съм от гланцираните и лъскави ефекти (които признавам,че обикновено избягвам, защото ми се струват прекалени) Но..при теб всичко е толкова премерено, толкова перфектно,че..се чудя кое ме омагьосва всъщност- перфектните цветове, уникалното оцветяване или...цялостното ти усещане за композиция, което е ненадминато..Влюбих се..

    ОтговорИзтриване
  11. Много ми е приятно да ти идвам "на гости" в това уютно местенче, което си сътворира и пълниш с толкова много красота и креативност! Картичката е великолепна, всички детайли са премислени с такава прецизност! Имам само един коментар, който не знам дали ще приемеш, но все пак...за мен фона на печатчено е малко по-натрапчив от необходимото и самия печат започва да се губи, особенно в зоната на крилата. Поздрави !

    ОтговорИзтриване

01 09 10