24 октомври 2012 г.

Парфюм

Една от страстите ми, за които не съм споделяла до сега са парфюмите. Някои миризми могат да повдигнат духа ми, а други направо да ме разболеят. Обичам чисти, моно миризми, обичам и ароматът на треви и билки. Общо взето избягвам модните, масови аромати и съм насочила интересите си към по-рядко срещаните марки. За съжаление, голяма част от тях не се продават в България.

Та, като един страстен любител на парфюмите не можах да остана безразлична към прекрасния печат на Ttiddly Inks и веднага си го купих. За щастие, много бързо се намери и повод да го използвам - предстои рожденият ден на наша близка, с която в много отношения сме от една порода. Тя е с много дълга, червена коса, обича меките нежни тонове и естествено - парфюмите. Реших да напрява картичката в зелено, защото много отдавна не съм ползвала този цвят, да сложа дребни не контрастни детайли, за да остане визуалния център върху картинката. Ето какво се получи:


Шишенцето минах с Crackle accents:


Малки розички от хартия за печене и щедра доза водни капчици от 3D гланц:



И поглед отвътре:


Когато завърших картичката и я погледнах, установих, че червенокосата дама в комбинация със зеленото, напомня за Ирландия. Не съм търсила такъв ефект, но ... стават грешки понякога :)

15 коментара:

  1. Прекрасна е Вили,зеленото е един от цветовете ,които най-много харесвам.

    ОтговорИзтриване
  2. Олеле! Разкошна е! Не знам какво да кажа, цветовете и цялостното усещане са разкошни!Личи си,че вдъхновението е с теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно съвършенство! Вили, всичко, което правиш, неволно или нарочно, е прекрасно! :-) Ще се радвам да включиш картичката си в моето предизвикателство, което пък малко или много е свързано точно с печатите на Tiddly Inks :-) http://cardsandthoughts.com/challenge-with-some-gifts/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, и в момента в който написах видях, че вече си го направила!! Благодаря ти за участието!!! :-)

      Изтриване
  4. Искрено се възхищавам на неуморността ти. Всяко ново твое произведение, както съм ти казвала вече, носи много радост. Браво и благодаря :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е красива! Зеленото и на мен ми е много любимо и точно то ме привлече тук:)! А украсата е разкошна!

    ОтговорИзтриване
  6. Приказна картичка, Вили! Страхонто хармонична от към цветове и елементи, дори за мен носи малко мистика с това шишенце в раката :)

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесна, както обикновено! Великолепно оцветена, с чудесни детайли! Харесва ми много идеята за розички от хартия за печене! Тъкмо се чудех от какъв материал да направя цветенцата по-'органични' и с твоето негласно съгласие ще се възползвам от идеята!

    ОтговорИзтриване
  8. Харесва ми твоята несъзнателна грешка, защото Ирландия като страна, нрави, легенди ме привлича от много дълго време и точно такава беше асоциацията ми, когато видях твоята картичка. Истинско ароматно вълшебство, Вили!

    ОтговорИзтриване
  9. Чудесна..Да изкажа и тук възхищението си от тази приказка в зелено..Възхищавам се на начина по който оцветяваш печатите и стават още по-красиви..

    ОтговорИзтриване
  10. Чудесна е, както и всичко, което правиш...просто запленява!

    ОтговорИзтриване
  11. Приказна и много нежна картичка Вили. Винаги много ме радваш с красотите и свежите си идеи тук :-)

    ОтговорИзтриване
  12. Absolutley gorgeous card you made! The details are fantastic. I wanted to thank you for stopping by my blog, I was thrilled to have you there. Hope ot see you again!

    ОтговорИзтриване
  13. This card is so AWESOME. I love, love, love the coloring, and the layout. You are an true artist!

    ОтговорИзтриване

01 09 10