22 декември 2012 г.

Най-добрата приятелка

Вярвам, че в сърцето на всяка жена има поне една скъпа на сърцето и много, много близка приятелка. Човек, на който може да разчита за всичко, да сподели и да бъде разбрана с много малко думи. Без значение дали във времето срещите са се поразредили, такова приятелство, убедена съм, се помни цял живот.

Това приятелство е особено важно във възраст, в която човек се запознава по-обстойно със света, когато съзрява и динамично се променя. Може би заради това, голямата ми дъщеря пожела, коледната картичка която ще направя за нейната най-близка приятелка, да носи освен коледен дух и дух на приятелство. Сама избра прекрасния печат на Tiddly Inks, както и основните цветове на картичката. Ето какво се получи:


Персонализирах образите, поне в цветовете на косите на двете приятелки:

Вкусните коледни сладки, купих готови:

 


И да ви споделя, че докато правих картичката, много мислих за моите най-близки приятелки. В годините, когато се местех от едно жилище в друго, от едно училище, в друго, от една компания в друга, ставах близка с различни приятелки. Но дори и да не съм виждала някои от тях с години, все още пазя в сърцето си място за всяка от тях.

3 коментара:

  1. Толкова мила и истинска картичка...Четох на един дъх публикацията и..все едно говореше за мен..
    Картичката е прекрасна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А косата...за малко да пропусна да изкоментирам..Тя напаво косъм по косъм е като истинска..Невероятно оцветяване!
      (Не,че винаги не оцветяваш уникално, но..всеки път се изумявам, колко прецизно и колко истинско е при теб...Като живи са..)

      Изтриване
  2. Разкошни са приятелките! И напълно те разбрах какво имаше предвид за косите. Приказни са станали така!

    ОтговорИзтриване

01 09 10