12 февруари 2013 г.

Френски шик

Днес е ред за моят втори проект за Tiddly Inks. Това е и денят на голямото представяне на новите им печати. Една част от тях са ни познати като дигитална версия, но има и нови, които ще се предлагат само като силиконови и не са представяни да сега. Кои са те, можете да проверите в сайта им.

Когато идеята да картичка се избистряше в главата ми, реших да избера дигиталната Precious, която в силиконовата си версия, допълнена от няколко екстри, носи наименованието "Stylish Friends". Исках да направя една много изчистена, много семпла картичка, по парижки шикозна и стилна, но като започнах да подреждам цветята... Е не можах да се спра, първо тюркоазеното цвете, после белите и така, до ярко розовата джуфка. Обожавам хартиите, имитиращи текстилни шарки, а пепитът ми е любим. Особено в комбинация с друг графичен десен. По някакъв начин ми напомнят стила на Шанел от средата на миналия век... Ето какво се получи:


При избора на цветова комбинация, реших да се огранича се до два нюанса на синьото и ярко розово за контраст:


Прешъс е "качена" на 3D лепенка:





5 коментара:

  1. Уникална е! Съчетанието на хартиите е много шикозно, наистина.А как при толкова шик да минеш само с едно цвете? Поздравления за изисканата картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Пленителна е тази картичка Вили !

    ОтговорИзтриване
  3. Вили, това е поредната ти картичка, която ме оставя без думи и само и се радвам отново и отново :) Стахотна е :)

    ОтговорИзтриване

01 09 10