25 февруари 2013 г.

Пролетната фея

Излишно е да се повтарям, като кажа, че отново е ден за предизвикателства. Този път в Card Mania Challenges, темата е "Fairies or butterflies/Феи или пеперуди". Прекрасна, пролетна и много момичешка тема. Спонсорите ни са NaBorsata.com и Milk'n Coffe, които отново са подготвили невероятни и много изкушаващи награди.

Така ми се иска да дойде пролетта, че с днешната картичка, реших да я призова да побърза. Избрах си една много красив печат - Fairy Tiffany. Използвах характерните за сезона ябълково зелено и топло розово, както и големи, ярки цветя. Ето какво се получи:


Тази фея е толкова елегантна, че реших да и отдам дължимото, оцветявайки я доста контрастна. Крилцата й са минати със златен брокат и кракле:




Отвътре, обърнах мотива от лицевата страна:


Вярвам, че всяка от нас има в колекцията си поне една любима фея или пеперуда. Така, че чувствайте се вдъхновени да ги използвате. С нетърпение очаквам да видя и вашите интерпретации по темата.

7 коментара:

  1. И тази фея дарява много вълшебство. Прекрасни живи цветове. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е, Вили. Хайде да идва тази пролет вече :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прелестна цветова комбинация - не мога да й се наситя, а феята е невероятно красива.

    ОтговорИзтриване
  4. Вили, прекрасно вдъхновение си ни приготвила! <3 Цветовете са не просто топли, а направо огнени! :) Контрастното ти оцветяване е великолепно! Браво!

    ОтговорИзтриване
  5. Изборът на цветове е наистина пленяващ! За оцветяването и дизайна отново съм безмълвна :)

    ОтговорИзтриване
  6. Вили, толкова е стопляща тази ти картичка! Имам чувсвото, че си сътворила пролетна магия :)

    ОтговорИзтриване

01 09 10