1 октомври 2012 г.

Teen Life

Днес отново съм поканена за гост - дизайнер и мога да задам техника или стил в Хоби предизвикателство ... Избрах да задам техника, която е "Ембос и/или дистрес". 

Картичката, която направих за вдъхновение е предназначена за рождения ден на приятелка на голямата ми дъщеря. Рожденичката навършва 15 години. Тийнейджърска възраст при повечето млади дами е характерна с това, че животът е цветя и рози, в сърцето (и в главата) пърхат пеперуди и по-голямата част от времето минава със слушалки в ушите и пълна отдаденост на социалните мрежи. Това се опитах да покажа в моята картичка за рождения ден на тийнейджърка. Ето какво се получи:


Този печат на Mo, се оказа идеалното попадение за случая. Рожденичката, освен, че е също толкова тъничка и нежна, има и коте. Дамаската на фотьойла принтирах на дизайнерска хартия и залепих върху картинката. Е, добавих и малко светлосенки на ръка:


За първи път работя с картоните на Core Dinations, наистина възможностите им са невероятни. Реших да пробвам повечето от техниките с тях, които съм видяла в нета - поокъсах краищата, поомачках листа и минах по повърхността с фина шкурка, дистерснах с мастило, дори и ембос направих:


Наръсих щедро водни капчици с 3D лак:


Декорацията от вътрешната страна, поставих горе, близо до сгъвката, но за съжаление е невъзможно да се види на снимката:


Очаквам с нетърпение да видя и вашите проекти в Хоби предизвикателство на тема "Ембос и/или дистрес".

16 коментара:

  1. Вили,картичката е съвършена!Прекрасна!

    ОтговорИзтриване
  2. Вили, картичката е невероятна! Макар да е майсторена за тийнейджърка, веднага се разпознах и аз в нея - любимата ми поза и занимание, хи хи. Фотьойлът така "облечен" е много хитра идея, а картоните са уникални - ще трябва и аз да ги тествам някой ден. Но няма какво да говоря повече, още когато видях картичката в Хоби предизвикателството ме заплени с целия си блясък. Респект!

    ОтговорИзтриване
  3. Жестока картичка, всяка дребна подробност от нея е обмислена и изпълнена перфектно. Много ми хареса, а всяка тинейджърка би била щастливка да я има на бюрото си...

    ОтговорИзтриване
  4. Вили, поредна много "силна" картичка! Всички елементи са си на мястото и се допълват взаимно! Хартиите и на мен са ми любими, предлагат най-разнообразни възможности - както перфектно си демонстрирала. Тинейджърката ще бъде запленена със сигурност :)

    ОтговорИзтриване
  5. Stunning card. I love the image your colouring is wonderful.

    sue

    ОтговорИзтриване
  6. Вили, картичките ти в тъмни нюанси са забележително неотразими! А твоите цветя винаги ме омагьосват с нежността, която излъчват!

    ОтговорИзтриване
  7. Невероятна е Вили! Наистина много интересна и в прекрасни цветови съчетания.

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна е станала! Много ми хареса ефекта с ембоса и как си го рамкирала с шевовете. И фотьойла е прекрасен, но пеперудите откраднаха сърцето ми!
    П.П.При мен обаче снимките се виждат малко тъмнички,не знам как са на твоя монитор.

    ОтговорИзтриване
  9. Невероятно красива е! Оцветяването е разкошно, направо все едно ще излязат от страницата

    ОтговорИзтриване
  10. 100% си успяла да пресъздадеш идеята си и радваш очите с една невероятна красива и изпипана картичка! Просто е перфектна!

    ОтговорИзтриване
  11. Уау, невероятно красива е тази картичка - хем нежна, хем с винтидж излъчване, хем тинейдърски сладка!

    ОтговорИзтриване

01 09 10