10 декември 2012 г.

Юбилей

Днешната картичка е по повод половинвековен юбилей. Предназначена е за моя приятелка, прекрасен, изключително одухотворен човек, който много уважавам и харесвам. И която между другото изглежда поне с 10 години по-млада.

Дълго се чудих каква да бъде картинката на тази картичка, дали да е някаква елегантна дама, дали да са някакви чисто дамски аксесоари или само цветя... В момента, в който видях прекрасната Lady of Opal на Sara Burrier, решението беше взето. Изключително динамично изображение, носещо някакъв магичен дух, който веднага ме плени. Направих картинката максимално голяма, за да запълни почти цялата картичка, добавих няколко розички и други цветчета, всичко това решено в черно, червено и златно. Ето какво се получи:


Крилата на феята минах с напукващ лак на Tim Holtz, добавих им и малко златни акценти. Златни направих и лентите на роклята:


От вътрешната страна оставих картичката едноцветна, за да мога да я надпиша със златен тъкописец:


5 коментара:

  1. Вили ,за пореден път се убеждавам, че използваш магия за твоите картички...всичките са така въздействащи и пленителни!

    ОтговорИзтриване
  2. Ох, разкошна е!Приказна и стилна!
    Ще се повторя като ти кажа,че много завиждам,че можеш да оцветяващ така:)

    ОтговорИзтриване
  3. AWESOME coloring--you are a true artist!!! This is a gorgeous card! I love your work!

    ОтговорИзтриване
  4. Възхитителна е просто..Омагьосваща и красива..Стилна и ...някак царствена в това червено и златно (много любима комбинация)Повече от картина е...

    ОтговорИзтриване
  5. This is stunning! Love this image and your coloring is amazing!

    ОтговорИзтриване

01 09 10