16 декември 2012 г.

Книгоразделител

Здравейте, аз съм Патриция и използвам блога на мама, за да споделя нещо с вас.

Още щом видях този печат, казах: "Ооо, това съм аз и ти, мамо, ще ми направиш коледна картичка с него!". Просто видях себе си в това момиче с дълга коса, панделка на главата, вдигнат назад бретон и кънки (не мога да се пързалям на лед, но нищо не ми пречи всяка зима да ходя поне по веднъж на ледената пързалка и да опитвам отново и отново). Мама естествено каза, че няма да ми направи картичка, но би ми направила нов книгоразделител, защото загубих предния... Не нарочно, разбира се.

В петък, след като се прибрах от училище, видях, че картинката вече е оцветена. В началото се ядосах, защото не ме беше попитала за цветовете, които предпочитам. Впоследствие забелязах, че е оцветена точно както исках - в цвят сьомга и бежово. 

Явно без да иска мама беше уцелила моите цветове. Тя ме познава по-добре от колкото предполагах. Единствено я помолих да не слага на книгоразделителя от любимите й камъчета, защото драскат страниците на книгите ми. Ето, вижте моя книгоразделител:




Намирате ли прилика?


И тъй като за първи път пиша в подобен блог, а и наближава Коледа, бих искала да ви поздравя с любимата ми коледна песен:


6 коментара:

  1. Браво, Пати! Майките винаги познават много добре децата си, понеже ги обичат силно и безрезервно! Благодаря за Коледния поздрав! Бъдете всички здрави, щастливи и винаги влюбени във всичко и всеки!
    Лилия

    ОтговорИзтриване
  2. Честита, нова придобивка :) Приликата е празителна, все едно печатчето е правено за теб :)

    ОтговорИзтриване
  3. Книгоразделителят е страхотен, а приликата с печатчето е очевидна!

    ОтговорИзтриване
  4. Ти си по-хубава от картинката, караш ли кънки?Мерси за поздрава-))..ех защо си нямам и аз такъв книгоразделител-))))

    ОтговорИзтриване
  5. Определено умееш да пишеш- със сигурност имаш и други таланти ..
    Картинката на Криста наистина е съвсем подходяща за теб - приликата се усеща в излъчването.. (Между другото, когато аз видях този печат първото, което си помислих е,че е направен точно за моето пораснало момиченце.., което изглеждаше точно така- с голяма панделка и с дълга коса..и..все още изглежда така..Някой ден, със сигурност ще направя картичка с този печат..за нея..)
    Книгоразделителя, който мама е направила за теб е разкошен- а цветовете, със сигурност ти подхождат - меки, нежни и много топли. Мама определено го е оцветила и направила с много любов..И не съм изненадана,че те познава много добре. Майките обикновено ги умеят тези неща, дори когато не го показват. А ти имаш най-талантливата мама за която със сигурност много момичета биха могли да мечтаят..
    Весели празници и много любов на цялото ви семейство пожелавам!

    ОтговорИзтриване

01 09 10