28 февруари 2013 г.

Феята на светлината

Започнах седмицата с фея, искам и да я приключа с фея. И какво по-подходящо в този слънчев ден, от фея, носеща светлина. Поредният прекрасен печат на Sara Burrier, отново ярки и наситени цветове, силен контраст - все неща, показващи, че работейки по картичката съм била в поредното си "ярко" настроение.

Този път, "яркостта" в настроението ми беше свързана с надеждата за положителната развръзка на един сериозен здравословен проблем в семейството. Публикувам днес тази картичка, защото до известна степен, днешните новини продължават да поддържат моят нестихващ с годините оптимизъм. И въпреки че феята е нощна и името й е Twilight Lily Fae, за мен това си е феята на светлината и надеждата. Ето вижте я:


Този път по крилата не слагах никакви ефекти, предпочетох да ги оставя такива, каквито са:


Любимите ми напоследък маргаритки:



Отвътре сложих една семпла хартия на точки:


В заключение искам да цитирам една кратка извадка от Уикипедия: "Надеждата е положителна емоция на очакването на положителни, позитивни резултати, добро развитие (на нещата), удовлетворение на търсения и потребности...". Искрено пожелавам на всички нестихващ оптимизъм и вяра в добрия край на проблемите, съпътстващи живота ни.

8 коментара:

  1. Прелестна е,Вили!
    Стискам палци за бързо и успешно решение на здравословния проблем!Поздрави от мен! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е хубава, Вили. Наистина носи светлата искра на надеждата. Още веднъж пожелавам от сърце - дано, се намери най-доброто и успешно разрешение на случващото се във вашето семейство! :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А аз, това последното го написах за теб :)

      Изтриване
    2. Много ме трогна, Вили. Благодаря от сърце.

      Изтриване
  3. Честита Баба Марта, Вили!
    И аз стискам палци за успешното разрешение на проблема! Прекрасна картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Вълшебна картичка Вили,просто вълшебна !От сърце ви пожелавам,на цялото ти прекрасно семейство,много здраве и борбения дух да не ви напуска !

    ОтговорИзтриване
  5. Няма случай да отворя твоята страничка и да я затворя без нещо да трепне в мен. Всеки път нещо красиво, всеки път положително послание. Сърдечно ти желая всичко най - добро - и на теб, и на близките. А за картичката - без думи!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Вили, няма как да пропусна твоята Фея на Надеждата, която благодарение на твоята вяра и оптимизъм, ще спомогне за решаването на проблема! Трудно откъсвам очи от нея, може би, защото идеално си успяла да предадеш в нея всичко, което те е вълнувало!

    ОтговорИзтриване

01 09 10