15 август 2012 г.

Наздраве

Дойде големият ден - първото предизвикателство на Card Mania Challinges, част от чийто дизайн тим съм и аз. Във всяко предизвикателство ще има по два спонсора, като редовен спонсор магазин NaBorsata.com. Вторият спонсор ще бъде различен за всяко предизвикателство. Спонсор на първото предизвикателство са Sassy Studio Designs, които предоставят 4 дигитални печата от техния магазин по избор на победителя в предизвикателството. И като за дебют, темата на първото предизвикателство е Anything Goes (Всичко е позволено)!

Когато за първи път видях печатите, които ми изпратиха спонсорите, реших, че дамите изглеждат някак нетипично за картичка. Позата, излъчването, езика на тялото, говореха за нещо тайно, нещо диво, нещо преживяно с някой, когото очаква отново ... Асоциацията ми беше с една песен на Риана - "Cheers (Drink To That)", в която се пее за това, че животът е твърде кратък, за да бъде изживян нещастно ...

И тъй като дамата от картинката, говори сама за себе си, реших, че картичката трябва да е много изчистена и не много пъстра. Ето какво се получи:


И детайли:






Наздраве за началото на новите предизвикателства, желая на всички вдъхновение и късмет!

9 коментара:

  1. Без да видя на кого е картичката познах, че е твоя :-) Страхотна е - изчистена, но фокусираща върху печата, който е прекрасно оцветен :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Вили, чудесна е - да и имам ботушите...:)
    Честит празник на Варна! Все така креативни да сте там!Навя ми спомени, когато седях на вилата ни и наблюдавах фрегатата..много ми е далеч тази Варна, кога ли пак ще дойда не знам :(

    ОтговорИзтриване
  3. Stunning card, the image is gorgeous and coloured so beautifully

    Sue

    ОтговорИзтриване
  4. Отново си надминала себе си! Обожавам да разглеждам твоите картички! Всички са изпипани до съвършенство!

    ОтговорИзтриване
  5. Великолепна е, Вили ! В мойте любими цветове и супер изчистен дизайн, перфектно оцветяване - супер !

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна мъжка картичка! Мадамата е като истинска - толкова добре е оцветена :). Харесва ми идеята с панделката и ботушките - получило се е много добре :).

    ОтговорИзтриване
  7. Gorgeous card!! Your coloring is beautifully done!! FUN sentiment and perfect for this image!!!

    Mary
    SSD DT

    ОтговорИзтриване
  8. Оцветяването ти е перфектно, както винаги- мадамата е съвсем като истинска .. Перфектна изчистена и стилна картичка с фокус върху печата..

    ОтговорИзтриване

01 09 10