22 август 2012 г.

Фотоваканция - продължение

Споделих в предната публикация, че обожавам величествената красота на Родопите. Но също така, като едно градско чедо, никога не се отказвам от удобствата и глезотиите на съвременната цивилизация. Точно поради тази причина, поразпитах местните и намерих това прекрасно място:


Намира се на около 3 километра от Девин. В подножието на скалите има изграден комплекс от басейни с минерална вода. Докато човек стои приятно отпуснат под слънчевите лъчи или се потапя в горещата минерална вода, високо горе летят ... орли. Уникално, нали? А в подножието на комплекса тече рекичка:


Естествено, една почивка не е истинска, ако не включва и културна програма. Мисля, че няма какво да кажа към следващите снимки, те не се нуждаят от коментар.

 
 

С това, моята ваканция приключи, а аз обещавам да престана с лиричните отклонения и следващите публикации да са свързани с крафтърските ми занимания :)

4 коментара:

  1. Страхотно място! Трябва да дадеш по-точни указания за него! Благодаря за виртуалната разходка:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Думите "това прекрасно място" са линк към сайта на комплекса.

      Изтриване
  2. Вили, чудесно отново! Върна ме към детството с минералните води на Девин и към студентските години със Стария град и Античния...Лек път обратно и чакаме новите ти творения!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна виртуална разходка си направих и аз..Прекрасни снимки от едно наистина красиво място.
    Последния път, когато пътувах натам, правеха ремонт на пътя и пътуването беше бавно и продължително, но пък си заслужаваше .. Предполагам,че вече мястото е по-достъпно..
    Ще разгледам назад пътеписите ти..

    ОтговорИзтриване

01 09 10