30 август 2012 г.

Моминско парти

Моминското парти е много приятна традиция, която за съжаление по времето на моята сватба все още не беше популярна в България. Така, че само мога да предполагам за приятната емоция, която носи на бъдещата булка и приятелките й.

Партито, за което става дума в конкретния случай е изненада от приятелките на булката със съучастието на бъдещия съпруг. А моята най-добра приятелка, явяваща се в ролята на бъдещата зълва, решила да изненада снаха си с нещо ръчно изработено, направено персонално за нея. Помоли ме да направя тефтерче, на корицата на което да има картинка с момиче, приличащо на бъдещата булка. Идеална възможност за един прекрасен дигитален печат, който си изтеглих от блога на Krista. Наложи да импровизирам с допълнителните детайли, но реших тематично да са свързани с любовта. Ето какво се получи:


И гръбчето:


С 3D лак акцентирах върху очите и устните, обиците и цветето на диадемата, сърчицето и лентата около момиченцето. Естествено добавих и няколко криви шева за късмет. Ключето комбинирах с надписа - намек за намерения ключ към щастието:



Между листите вмъкнах няколко цветни страници, а на задната корица направих джобче, в което могат да се поставят бележки:



7 коментара:

  1. Страхотен дневник,за страхотен повод:))) Майсторски е изработен,а изображението и цветовете са разкошни:)Поздравления!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Мммм, толкова е сладък! Всички елементи са си на мястото. Със сигурност зълва ти ще пожъне голям успех на партито :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ти си най-уникалната творческа феичка, която съм срещала. Нещата които правиш са божествени и най-искрено и чисто завиждам на получателите на твоите произведения на изкуството :)Тефтерчето е повече от страхотно :))

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасен тефтер, в който съм сигурна, че ще се съхранят много ценни и съкровени спомени :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесен подарък, много красив, а и символика си вложила в него - Браво Вили, справила си се със задачката перфектно, както винаги.

    ОтговорИзтриване
  6. Very lovely project, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване

01 09 10