5 май 2012 г.

Юбилейно в лила

Онзи ден получих много интересна поръчка - картичка за юбилей. Поръчката беше от една специална дама, за друга специална дама - много близки приятелки. Зададох резонните въпроси и разбрах, че рожденичката навършва 50 години - възраст, в която всяка дама вече е приключила със сериозните ангажименти по отглеждане на деца и професионална реализация. На  тази възраст трябва вече да се наслаждава на живота, да се радва на плодовете от упорития си труд от предходните 20 - 30 години и да работи по-спокойно. Приоритетите вече са други.

Разбрах, че юбилярката предпочита лилавия цвят. Не зная защо, но почти нямам лилави картички, нямам и хартии в лилаво. Добре, че в началото на пролетта изкупих почти всички видове от блокчетата на Tilda и между тях има едно "Есенна градина", което е в жълто и нещо средно между розово и лила, така желания нюанс беше осигурен. Нов печат на Magnolia - Rose Scent Tilda  и ето резултата:


Както и редовните (вече) детайли:



Надявам се въпреки рошаво изрязаните ми цифри, на дамите картичката да им хареса!

7 коментара:

  1. Голяма красота!!! Отскоро много ценя лилавото /ти знаеш защо :)/ и тази ми пасва перфектно цветово! А туй сладурче, кацнало върху 50-те, направо ми идва да го изям! Юбилярката ще бъде много впечатлена!

    ОтговорИзтриване
  2. Резултата е впечатляващ ,чудесна картичка се е получила и цифрите са много добре.

    ОтговорИзтриване
  3. Сигурна съм, че дамата е била много приятно изненадана :-) Картичката е прекрасна :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава картичка Вили, наистина много красива :-) Аз имам една приятелка, която е луд фен на лилавия цвят и правя ли нещо за нея, винаги е в този цвят :-) Вече взе и на мен да ми харесва много :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Абсолютно сладурска идея и много хубава картичка! А рошавите цифри за мен са по-скоро ефектни, отколкото друго.

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря, момичета, за милите думи!

    ОтговорИзтриване
  7. Малко нестандартна картичка за юбилей, но съм сигурна,че дамата е била очарована ! Прекрасна е!

    ОтговорИзтриване

01 09 10