9 май 2012 г.

Забавлятелството на "Мър-Мяу"

Преди време една позната ме помоли да направя картичка за малката й дъщеря, защото много искала да има от моите картички. Поласкана от оценката на детето, приех молбата, но не се ангажирах със срокове.

Останах приятно изненадана, когато прочетох за забавлятелството на Мър-Мяу и поводът за изработката на поръчаната картичка беше налице. Ще участвам с тази картичка в Забавлятелство Седмо "Книга за джунглата". Никога не съм участвала в предизвикателства, забавлятелства и други подобни. Но пък темата е толкова сладка, че не можах да устоя.

Хартията, която използвах е на MME - "Madison Avenue". Печатът е на Penny Black с многозначителното име Make Lemonade. Откакто съм го видяла този печат все се чудя защо се казва така, може би защото единият мишок се плюнчи в лимонадата, за да я газира, а другият - пие от нея :):):). Но какво пък, щом се забавляват ... Ето какво излезе от цялата работа:




Предварително се извинявам, че снимките са само на предната част, но нямах време да довърша картичката.
Ще участвам с тази картичка и в прeдизвикателството на Crazy Challenge - За най-малките.


7 коментара:

  1. Много е сладурска! Чудесно си я оцветила, и цветовото съчетание ми е любимо!

    ОтговорИзтриване
  2. Много са сладки тези мишчици :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Абсолютно сладурска картичка, която ще бъде повод за детска усмивка и искрици на радост в детските очички! И ако знаеш как ме разсмя с интерпретацията ти за печата, хи-хи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, момичета! И Miss Emerald, обичам да е весело и забавно :):):)

      Изтриване
  4. Ехе, супер сладки мишки и чудесно оцветени! Благодаря,че избра нашето Забавлятелство за своя прощапулник!Надявам се да виждаме още много неща от теб!

    ОтговорИзтриване
  5. Много готино, че ще участваш в игрите! Със сигурност ще ти хареса! А мишоците са много забавни - чак и на мен ми ще да грабна една сламка и да се включа... :) Чудесна картичка!

    ОтговорИзтриване

01 09 10