16 ноември 2012 г.

Оздравявай бързо

Преди няколко дни, близка приятелка и съотборничка на голямата ми дъщеря, претърпя операция на коляното. Няколко приятелки решиха да отидат днес у тях, да я видят, разнообразят и да изкажат своето съчувствие. А, какво би било едно истинско съчувствие без подходящата картичка? Така, съпричастна към мисията на децата, се заех с нелеката задача да направя първата си картичка за бързо оздравяване.

Доста порових из нета, но за съжаление попадах само на вирусно болни човечета - с термометър, висока температура, хрема и други подобни. Истината е, че според мен подобни изтерзани състояния, определено не могат да повдигат духа на една тийнейджърка. Реших, че мога да използвам един печат на Tiddly Inks, който да покаже друга страна на принудата да стоиш на легло - удоволствието да го правиш с хубава книга, пренасяйки се на прекрасни места. Топла, уютна обстановка, хартия с десен на вестник и няколко малки цветенца. Ето какво се получи:


И по-отблизо:



Отвътре - обичайното джобче за пожелания:


Алекс, пожелавам ти бързо оздравяване!

6 коментара:

  1. Прекрасна е Вили....Със сигурност момичето ще остане очаровано.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна картичка с тази сладурана, която ми е любимка напоследък! С тази красота момичетата няма как да не зарадват болната си приятелка!

    ОтговорИзтриване
  3. Вили, да знаеш, че от утре съм болна(най-вероятно от заплес)и искам и аз така хубава картичка.
    Червеният акцент много ми харесва. Страхотно чувство за съчетание имаш.

    ОтговорИзтриване
  4. Перфектната, най-красива картичка :))) Аз си признавам пристрастието към всичко, което включва четене на книга в леглото, нещо, което толкова ми липсва :))) много уют и топлина има в картичката, приказна, просто приказна!

    ОтговорИзтриване
  5. Really amazing!!! Stunning colors! :)

    XOXO
    Christy/Tiddly Inks

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна е! На мен определено би ми подействала добре и би ми повдигнала духа. Супер, браво :о)

    ОтговорИзтриване

01 09 10